Twee lullen in haar kut homo sexcontact

twee lullen in haar kut homo sexcontact

Daar zag ik dat deze al iets open stond en mega nat was. Langzaam plaatste ze haar benen steeds wijder tot ze echt heel wijd stonden. De heren hadden duidelijk mooi uitzicht op haar mega natte kutje. Ik vertelde haar dan ook dat de heren nu heel goed uitzicht hadden op haar zo te zien natte kutje. Een flink stuk dichterbij. Dit vertelde ik haar ook en dat die twee echt vol op haar onder kant keken.

Ze keek stiekem via haar zonnebril en lachte naar me, wauw ze liggen zich gewoon af te trekken. Ik lachte en zei, tja vind je het gek, ligt hier een lekker jong ding. En dan ook nog met een klets natte kutje en stijve tepels. We lachte erom en ik bekeek haar, hoe graag zou je willen dat ze je betasten?

Ze lachte, tja ergens wel heel graag maar vind het ook heel eng. Ik lachte en zei, nee is nee hoor. Wel een geil idee dat deze oudere mannen zich aan je vergrijpen. Ze knikte ja daarom juist. Het idee dat deze oudere mannen me gek maken lijkt me juist heel geil. Maar ja wat ik al zei ook heel eng. Ik lachte en bekeek de heren die haar goed bekeken. Ook de laatste man was een flink stuk dichterbij gekomen. Ik trok haar benen nog wijder en liet een vinger langs haar mega natte kale kutje glijden.

Deze lekte echt als een gek. Even duwde ik twee vingers erin en zei, hier moet gewoon een vreemde lul in. Pam keek me aan en beet op haar onderlip en zei, je mag niet weg gaan hoor. Ik trok het touwtje los van haar string en trok deze weg.

Spel eens met je zelf kanjer. Langzaam begon ze zich zelf te strelen. Twee vingers duwde ze in haar kutje. Hoe geil ben je kanjer, mega geil lachte ze.

Ik maakte een gebaar naar de heren. Die snapte me gelijk en alle drie te gelijk kwamen nu naar ons toe. Ze zeiden niks en gingen ieder naast Pam zitten. Bekeken haar nu goed. Daar was de eerste hand die haar borsten streelde, wauw haar hele lichaam kreeg kippen vel en haar mond viel open. De andere heren begonnen ook en streelde haar borsten en boven benen. Langzaam werd haar kutje betast.

Pam hijgde al zwaarder en bewoog haar onder lijf terwijl er drie vingers in haar kutje bewoog. Ze pakte nu ook twee lullen vast en trok daar aan. Wauw ze ging er echt voor. Hij lachte naar me terwijl ik mezelf aftrok. Je heb een lekker meisje.

Ik lachte en zei, zeker en heel geil. Al snel was daar haar eerste hoogte punt. Ze trilde heftig en terwijl ze twee eikels likte kwam ze toch wel luidkeels klaar. De man die haar likte, ik denk dat hij een jaar of 60 was vroeg of we condooms hadden. Ik lachte en zie nee sorry. Pam had zijn lul vast en trok hem richting haar kutje en wreef zijn natte eikel door haar kutje.

De man lachte en kroop op haar en duwde zijn lul in haar. Wauw ze ging helemaal los. Ze liet die man toe zonder condoom.

Oke eerlijk het zag er wel erg geil uit. De heren wisselde best snel en vaak en alle drie hadden al lekker naakt in haar gezeten. Ze werd genomen door een man die nu op haar lag en ze tongde geil terwijl zijn lul er flink in pompte en Pam zwaar hijgde en haar enkels tegen zijn billen duwde.

Ze kwam daar dan ook klaar wauw dat zag er heel geil uit. Die man stapte af en stond voor me. Hij lachte en zei, wauw je meisje heeft me net flink onder gespoten. Het was dan ook een flinke lul. Hij kwam naast me staan en zei, en wat je wat heel geil is, als je je meisjes sap proeft op mijn lul. Ik lachte maar hij was serieus. Pam lachte en zei, dat wil ik zien terwijl ze op haar knieën zat en alweer een lul diep erin kreeg.

De man stond nu echt 2cm van mijn gezicht. Met een lichte twijfel keek ik naar die klets natte lul en druppelde eikel. Oke hier had ik nog nooit aan gedacht en nu had ik een lul in mijn mond. Hij had wel gelijk ik proefde het geile sap van Pam op zijn lul. ZO begon ik dus een lul te pijpen en likte zijn grote lul het geile sap eraf.

Nu gleden de heren om en om in mijn mond nadat ze eerst Pam flink hadden liggen neuken. Ook ik zelf werd gepijpt door een man en die deed dat toch wel erg lekker. Pam zat gehurkt op die grote lul en iet zich flink naaien. Ik hoorde haar alleen maar roepen ja sneller sneller ik kom ooooooooohhhhhhhhhh het sap spoot inderdaad uit haar geile kutje. Langzaam werd haar geile kontje ook betrokken in het spel. Ze liet zich dan ook gewillig in haar kontje neuken, daarna pijpte ik ze en werd ze diep in haar kutje genomen.

Terwijl ik pijpte en zag hoe die oude man haar flink paalde spoot die kerel die ik pijpte mijn mond vol. Ik schrok er best wel van maar ja kon niet veel. Het zaad liep langs mijn kin.

Die oude man begon te grommen en spoot zijn lul leeg in haar kutje. Die man met die grote lul lachte en zei, weet je wat nog lekkerder is, haar kutje nu likken.

Hij likte even door haar kutje terwijl ik een slok bier nam. Eerlijk het zaad smaakte niet vies. Van mij mag je best wel een paar stappen verder gaan. Het lijkt mij een onwijs geil iets als jij je laat nemen door een ander of andere. Het idee dat ik machteloos ben en jij gewoon geniet lijkt me onwijs geil. Oke dat was even wat anders. Ik keek hem aan en zei, ben je soms al vreemd gegaan dat ik dit nu mag.

Hij lachte en zei, nee ik heb niet echt de behoefte een andere te neuken. Ik vind het gewoon heel geil. Dit spookte dan ook even door mij hoofd met de gedachte dat hij toch was vreemdgegaan.

Hij noemde het cuckold. Tja zoals we vaker keken of samen of apart wel eens naar porno op de laptop. Vooral de site xnxx. Dus daar zocht ik het op. Ook las ik een verhaal op internet dat er best wel veel mannen dit heel geil vonden. Nou moest ik eerlijk zijn de filmpjes die ik zag waren inderdaad heel geil. Kerels die keken hoe hun vrouw werd genomen door een andere minaar.

Zo kwam ik ook achter het gebeuren wat ze dogging noemen. Buiten sex met vreemde kerels op spannende plaatsen. Shit ik lag me suf te vingeren op deze filmpjes. Zou ik het dan daarom zo spannend vinden, jta ik wilde gewoon een vreemde pik in mijn kut krijgen en eigenlijk ook wel een beetje misbruikt worden door vreemde kerels.

Shit dit was een kant die ik van mezelf helemaal niet kon. Vond het ook toch een soort vreemdgaan maar dan met toestemming. Shit wat was dit toch voor gevoel. Ik lag weer in de sauna en dit keer iets drukker maar als enige vrouw tussen 4 kerels. Inclusief die oudere man weer. Ik lag daar dan ook bloedgeil al gebeurde er helemaal niks. Ik voelde mijn stringbroekje gewoon plakken aan mijn kutje terwijl ik daar met licht opgetrokken benen lag.

Mijn kleine tepels prikte flink door mijn dunne stof van mijn bikini bh. Toen ik een half uurtje later onder de douche stond moest ik toch wel heel erg lachen om mezelf. Ook mijn vriend lachte erom en zei, denk dat je lust gevoelens aan het winnen zijn.

Tja dat wist ik wel zeker. Maar die laaste stap vond ik toch wel moeilijk. Afgelopen weekend besloten mijn vriend dat het even tijd was om weg te gaan. Hij had geregeld dat wel lekker in een soort wellnes hotel zouden gaan in Valkenburg. Dus vrijdag begin van de middag waren we daar. Mooi hotel met mooie kamer. Als ik de deur uit liep stond je bij een grote zwembad en met daar boven een sauna en een stoomcabine.

We kregen een welkoms drankje en zaten dan ook op het dakterras wat uitzicht gaf over Valkenburg. Het weer was mooi en al snel zaten wel lekker aan de borrel nadat wel lekker gelunchst hadden. Wat me opviel was dat het niet echt een familie hotel was. Zag helemaal geen kinderen.

Ik vroeg hem hoe hij aan deze hotel kwam. Hij lachte en vertelde het volgende. Ik keek op internet voor een spannend hotel waar wel meer kon gebeuren met een sauna. Deze had hele veel verhalen staan over dit hotel. Het was geen sex hotel maar stond wel bekend om de spannende dingen die er gebeurde. Ik zeg niet dat er iets moet gebeuren maar waaron niet de spanning opzoeken als die mogelijkheid er is. Tja ik lachte erom en zei, tja denk niet dat ik zomaar die volgende stap zou durven maar de spanning is al leuk.

We dronken nog wat en gingen Valkenburg in. Daar werd op terras nog wat gedronken en weer terug in het hotel. Even zwemmen en ik droeg een nieuwe string bikini die mijn vriend had gekocht. Na het zwemmen toch even de sauna in. HEt viel me op dat het erg rustig was in het hotel. Ik lag heerlijk in de sauna en er kwam een oudere man binnen.

Hij knikte gedag en legde zijn handdoek neer. Oke die kerel was dus naakt. Man denk in de 60, kale kop en grijs borst haar. Buikje maar wel een geschoren lul. De man ging liggen en duidelijk werd me dat hij zo lag dat hij mij goed kon bekijken. Tja mijn nieuwe string bikini was klein heel klein. Mijn kutje was net bedekt en twee kleine stukjes stof bedekte net mijn tepels. Ik lag op mijn rug en trok uit spanning mijn benen iets op. Hierdoor kon ik zien dat die man mij bekeek want ik zag nu zijn gezicht, hij keek duidelijk tussen mijn benen.

Damm die spanning was echt onwijs bij mij. Het was duidelijk voelbaar dat ik nat werd tussen mijn kleine kut lipjes. De man lag eerst iets hoger dan ik maar al snel verschoof hij een stukje lager net als ik.

Nu kon hij van vrij dichtbij mijn begluren. Damm dat begluren maakte me bloedgeil. Maar ook heel nerveus. Wat als hij mij aanraakte. Ik keek langs mijn eigen been en kon nu zien dat die man iets op zijn zij lag en mijn goed bekeek terwijl zijn lul dus stijf was.

Shit die kerel had dus een stijve van mij. Ik werd er steeds nerveuzer onder, maar ook steeds geiler. Gelukkig mijn vriend stapte binnen en zat tegenover me. Hij lachte en trok ook zijn broek uit. Ging zitten en te zien was dat hij ook een stijve had. Hij lachte naar me en knikte ja. Ja wat ja dacht ik? Die man lachte naar mijn vriend terwijl ik zag dat hij zijn lul vast had en er aan trok. Mijn vriend kwam bij mijn hoofd zitten en lachte nog altijd.

Ik werd nog steeds nerveuser en dacht tja die kerel is zeker 30 jaar ouder. Toch werd ik ook steeds geiler. Helemaal omdat ik nu die stijve lul van mijn vriend zag. Er stapte nog een man binnen. Ik schrok er eigenlijk een beetje van. Die lachte en ging ook zitten. Oke deze man was naakt. En al snel bleek deze man ook al een stijve te hebben. Dit was dan wel niet een man van in de 60 maar de 50 was ie zeker voorbij.

Oke twee vreemde kerels met een stijve en mijn eigen vriend die er ook al met een stijve zat en tje ik, ik had een klets natte kut van de spanning alleen al. Er werd niks gezged maar ik werd duidelijk bekeken hier door twee geile kerels en mijn eigen vriend. Die verschoof wat en hierdoor lag ik met mijn hoofd op zijn benen. Ik zag zijn stijve lul nu naast me en zijn klets natte eikel. Hij lachte naar me en streelde mijn lange donkere haren. Tja ik wist dat hij het goed vond, maar ja in fantasie vond ik het onwijs spannend maar nu lag ik echt ergens.

Mijn viend duwde zijn lul in de richting van mijn gezicht en mond. Zijn natte eikel tikte tegen mijn lippen aan. Even hield ik hem dicht en keek hem strak aan. Oke die was zo geil als boter en eerlijk ik eigenlijk ook. Hij tikte nog een keer en dit keer opende ik mijn mond iets. Zijn natte eikel glee mijn mond in. Mijn tong gleed zachtjes over zijn eikel en ik likte zijn geile voorvocht en nog altijd mega nerveus van wat er nog meer zou gebeuren. Er schoot een onwijs geile tinteling door mijn lijf toen ik een hand aan de binnen kant van mijn dijbeen voelde.

Ik zag beide handen van mijn vriend bij mijn hoofd dus het was duidelijk dat die oude man tussen mijn benen streelde. Tja was het spanning in mijn lijf of afkeer. Die hand gleed langs mijn dijbeen in de richting van mijn kruis.

Tja daar was zijn vinger welke in mijn string gleed en mijn zeiknatte kutje aanraakte. Oke dat was dus duidelijk de spanning en ik pakte de lul van mijn vriend en zoog hem nu goed. Die man trok mijn broekje opzij en ik voelde hoe mijn kutje opende terwijl hij mijn benen wijd uit elkaar zetten.

Twee vingers gleden mijn kutje in en damm dat was echt een heerlijk gevoel. Dit werd gelijk gevolgt door een tong. Shit die oudere man wist wel hoe je een kutje moest likken en vingeren. Die andere man kwam er ook bij zitten en haalde mijn borsten uit mijn bikini.

Hij greep mijn borsten en speelde gelijk met mijn stijve tepels en likte deze ook. Oke ik was om, ik was zo geil dat ik alles wilde. Mijn vriend stapte weg en ik draaide mijn hoofd en zag die andere lul.

Die man was druk met mijn borsten en met een trillende hand pakte ik deze vreemde grote lul. Wauw dat was echt een heerlijk en ranzig gevoel om na een lange tijd weer een andere lul in je hand te voelen.

Ik werd nog altijd heerlijk gelikt en die lul in mijn hand kwam dichterbij mijn gezicht en ik liet deze lul in mijn mond glijden. Die andere smaak die andere lul wauw ik kwam dan ook hefitg klaar, wat ook kwam door die vreemde tong en vingers in mijn kut.

Mijn broekje ging uit en die lul gleed helemaal in mijn mond. Overal voelde ik handen over mijn lijf en mijn kutje werd door de twee mannen lekker gestreeld en gevingert. Elke drempel die ik nog had was weg. Al snel lag ik nu die twee vreemde heren te pijpen en speelde hun met mijn borsten en klets natte kut.

Echt een heerlijk gevoel welke werd gevolgt door een orgasme die ik nog niet kende. Mijn kutje spoot gewoon mijn meisje sap er uit. Wauw nog nooit had ik dit eerder gedaan. Ik lag te trillen en gaf best wel een flinke geile gil. Die mannen likte gelijk aan mijn mega natte kut. Die oude man kwam tussen mijn benen zitten en hield daar zijn flinke grote oude lul vast en wreef deze door mijn klets natte kutje. Tja dat ik geneukt ging worden dat was allang duidelijk maar nu die lul echt door mijn kut lipjes gleed was echt een geweldig gevoel.

De man duwde nu zijn oude lul zachtjes bij me naar binnen en ik sloot mijn ogen en voelde hoe die oude lul in me schoof. Wauw ik zweefde helemaal weg en helemaal omdat ik zag hoe mijn vriend me verlekkert bekeek.

Die lul begon me nu heerlijk te neuken en ik opende me helemaal voor deze oude kerel. Ik zoog nog ranziger op die andere lul.

.. Ze gromde een keer. Wacht tot je vader thuiskomt en vertel hem dan precies wat je gezien hebt. Jantje vroeg aan vader waarom doe je dat? Nou zegt hij; ik kom juist uit een snor van een motorrijder. Nou zegt ie komen jullie beide maar morgen op het spreekuur. Als hem gevraagd wordt waarom, antwoordt hij: Sex in de manege sexfeest limburg Wat is de gelijkenis tussen een homo en een kanariepietje? Dus wat doet zijn vrouw s'ochtends pakt een kommer en gaat zicht zelf masturberen. Weer steekt hij een sigaret op en vraagt heel erg zeker van z'n zaak: Er was alleen één probleem: Buiten sex met vreemde kerels op spannende plaatsen. Er gaan 3 boeren naar de landbouwrai, krijgen zakgeld mee van hun vrouw, een 15 de andere 20 en 50 piek.

Twee lullen in haar kut homo sexcontact

SOPPENDE KUT MEGA DILDO IN KUT