Klussen natura sex achterhoek

klussen natura sex achterhoek

U mag 1 keuze maken uit onderstaande dagjes weg. Eén dagje weg is geldig voor 4 personen. Het aanbod kan variëren. U krijgt de code toegestuurd met gegevens zodat u zelf een keuze kan maken tussen: Beekse bergen Artis Burger Discreet en Hygiënische klusjes man bied zich aan dames Hallo Dames Hierbij bied ik mij aan als klusjes man van alle markten in huis.

Je mag me bellen of appen Voor iemand die nog interesse heeft een gebruikte Samsung J5 met gebruikerssporen maar werkt gewoon perfect. Voor meer info mag je me gewoon bellen Dame. Ben 24 uur beschikbaar. Alleen serieuze dames aub. Doordat ik vrijgezel ben en een leuk inkomen heb, ben ik op zoek naar leuke meiden die eigenlijk op zoek zijn naar een suikeroom.

Ik ben bereid om flink te betalen voor een afspraak. Ik kan ontvangen, maar in een hotel afspreken is ook zeker een optie! Stuur mij gerust een berichtje of app als je interesse Manlijkmodel Ik ben een man uit den haag, lang,  56 jaar en slank gebouwd. Ik bied me aan als model voor schilderen,  tekenen, foto enz. Zo wel gekleed als naakt, alles in overleg. Ook voor massage model. Dames uit Gelderland Oost.. Ben een vriendelijke "vent", rustig, empatish, brede belangstelling, houd van leuke en lekkere dingen, bourgondisch en basicly tegelijk, gekke humor en hou van de kleine dingen die het leven zo mooi kunnen maken.

Graag zou ik ook eens leuke dingen doen, maar ja Huishoudelijke hulp gevraagd Hi ik zag jou berichtje vandaar dat ik op jou reageer ok ik zoek een huishoudelijke hulp 2 x in de week voor lichte werkzaamheden wel; een dame die ook single is je wordt betaald door de gemeenten Westland PGB VAN DE WMO, indien interesse reag. Ik zou graag op regelmatige basis een volledig erotisch doktersonderzoek willen ondergaan. Ik zou het dan wel echt in een praktijk willen ondergaan.

Dokter mag man of vrouw zijn en eventueel inclusief een assistent. Voor de duidelijkheid het gaat om het uitleven van een fantasie zoals je ook in de desbetreffende filmpjes ziet. Alvast bedankt voor de Ik ben 31 jaar 1. Verder discreet en betrouwbaar, verwacht dat dan ook terug. Mail me snel, ik antwoord altijd terug. Zin in geil kutje Ben op naar iemand die het lekker vindt om mij te nemen in een luier.

Ben bereid om ze mee te nemen. Kunnen we lekker stoeien samen. Houd wel van safe sex. Welke dame is geïnteresseerd in modellenwerk Ikzelf heb al enig ervaring met het werken met amateurmodellen , camdames en advertentiefoto's die ik maak voor dames die zichzelf aanbieden en promoten dmv een advertentie. Ik wil mijn ervaring uitbreiden en samenwerken met beginnend modellen om onze portfolio uit te breiden. Ook is de mogelijkheid om geld te verdienen met modellenwerk als je daar interesse in hebt.

Datum naar keuze alleen moet voor 31 juli gekozen worden. Dus niet voor 31 juli dagje weg kan ook na 31 juli! U mag 1 keuze maken uit onderstaande dagjes weg. Eén dagje weg is geldig voor 4 personen. Het aanbod kan variëren. U krijgt de code toegestuurd met gegevens zodat u zelf een keuze kan maken tussen: Beekse bergen Artis Burger Boodschapjes of volle tank voor jou?! Mss kan ik man 57 uit het zakenleven jou eens helpen met boodschappen, tank benzine, kleding voor jou of je kids?! Vertel me gerust eens wat jou probleem is en ik zal proberen het op te lossen.

Heb je zelf suggesties Mss klikt het wel en dan kan er nog Alleen zoenen dus, geen sex en ik ben niet opdringerig of handtastelijk en behandel jou met respect. Natuurlijk biedt ik je een vergoeding, maar we kunnen ook gaan shoppen, boodschapjes voor je kopen, tank bezine voor je auto Ook een erg vrouwlijke jonge!!!

Sex Heb elke week 2 sloffen sigaretten wie wil daar gebruik van maken ben 35 jaar zoek en leuke vrouw. Manlijkmodel Ik ben een man uit den haag, lang,  56 jaar en slank gebouwd.

Ik bied me aan als model voor schilderen,  tekenen, foto enz. Zo wel gekleed als naakt, alles in overleg. Ook voor massage model. Superpannend avondje, hot fun!! Deze vlotte leuke vent is op zoek naar een toffe chick of dame die intens wil genieten van een wap date.

De winter extra heet maken?! Je bent, net als ik, lekker verzorgd, helemaal je leuke zelf en 'ervaren' met wapdates.

...

Binnen draaide er op de beamer een presentatie met foto s van voor de metamorfose en foto s van de fotoshoot. Via deze weg willen wij alvast iedereen enorm bedanken! De deelnemers, bezoekers, collega s en alle vrijwilligers die bij dit evenement betrokken zijn geweest.

Jullie inzet was groot! En ,- is een geweldig mooi bedrag voor dit goede doel! Is men als particulier c. Minimumprijs voor Keitjes 7,14 incl. Brieven onder nummer, hierover worden geen inlichtingen verstrekt aan derden, 4,17 incl. Dubieuze of anonieme opgaven worden niet ge plaatst. Keitjes kunnen ook opgegeven worden via onze web site Berekening kan geschieden via de op de site geplaatste berekenmethode.

Kindervreugd elke laatste zaterdag v. Voor 9 uur klaarzetten! Mark Oolthuis na u. Ideaal voor uw tuinfeestjes. Bel Hulpdienst Een Helpende Hand en maaltijdvoorziening. Tel Woensdag jl vergeten mee te nemen van bankje, pleintje Jacob Catstr. Rose adidas vest maat xl wie heeft hem gevonden.

Gratis af te halen, onnehemel met nieuwe ampen info: Pianoles Pieter Rebergen prof. Jouw muziek, ook zonder noten. Nog enkele plaatsen vrij nieuwe seizoen Goed thuis gezocht voor onze 2 katten;gewend aan kleine kinderen en hond. Per direct of na vakantie. Wanneer u niet in staat bent zelf de kleding of schoeisel te brengen. Bel dan voor vrijdag 27 mei: Kringloopwinkel t Hergebruikertje, Bakkerstr. Prijs Het Doek Filmhuis. Tel Donderdagavond 26 mei Film Departures en vrijdagavond 27 mei Film: Info en reserveren zie Problemen met uw computer of internet, ik kom het graag voor u oplossen.

Ben 37 jaar en heb 10 een eigen paard gehad. Helft dubbele woning, buitengebied Groenlo. Kleintje Keifestival met o. Hulp om drie avonden per week een bedrijfspand schoon te maken 3 uur per avond. Kwekerij Reukers Scheiddijk 11 Mariënvelde Laat de tuin niet verdrogen! Gezelligheid kent geen tijd. Topfit de zomer in? AquaFit is het juiste begin!

Haas op stok Varkenshaasmedaillons met spek eromheen, gevuld met tomaatjes en verse tijm Studiekeuze lastig? Aanbiedingen geldig van wo. Rapenburgsestraat 36, CZ Lichtenvoorde Tel.

Een luxe vruchtenbrood met een vulling van rozijnen en bitterkoekjes. Het brood wordt afgewerkt met amandelschaafsel. Mocca fondant op de bovenkant maakt de tompouce compleet. Regio - Door het invullen van hun droom konden de bezoekers van de Profilers stand op de Zakenmanifestatie bij De Graafschap een expeditie winnen.

Dusseldorp, in de persoon van Ronnie te Veluwe, medewerker projectverwerving, vulde de winnende droom in en gaat met rofilers op expeditie. Dusseldorp levert kwaitatief hoogstaande diensten en proucten op het gebied van afvalmaagement, riooldiensten en infra-, loop- en milieutechnieken. De eerste verkenningen zijn inmiddels samen edaan. Het belooft een zeer inspirerende expeditie te worden met aansprekende resultaten. Dusseldorp en Profilers samen op expeditie Onder het motto: Als je een tijger wilt leren begrijpen, moet je niet naar de dierentuin, maar ga je de jungle in gaat Profilers met Dusseldorp op expeditie.

Samen zullen zij een dagje tussen de tijgers rijden. Wat is úw droom? Deze vraag konden de bezoekers verwachten wanneer ze bij de stand van Profilers kwamen. Het doel van dit communicatie-adviesbureau is namelijk het realiseren van dromen van ondernemende organisaties. Profilers reist gezamenlijk met haar opdrachtgevers hun droom achterna om deze met creatieve strategieën en concepten te realiseren. Zo vertaalt Profilers op inspirerende wijze dromen in concrete marketingcommunicatie-activiteiten.

Bella Pyramide wordt Eetcafé Reyna Links: Zeki Ilik roepnaam Jakko. Zeki Ilik en Cafer Yildirim. Beide zijn al jaren werkzaam in de horeca en hebben verschillende bedrijven gehad. Hun nieuwe zaak heet Reyna en is een eetcafé, shorma, pizzeria en grillroom. De twee nieuwe eigenaren hebben hygiëne en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ze zijn meteen begonnen met het uitbreiden van het assortiment van 79 naar gerechten. Ook de prijzen zijn enigszins omlaag gegaan.

Het assortiment bestaat o. Deze acties zijn niet geldig op erkende feestdagen. U kunt de gerechten in de zaak eten, maar u kunt ze ook zelf ophalen. Tussen en uur kunnen gerechten ook bezorgd worden, maar dit geldt ook voor pizza s op pizzadag. In Lichtenvoorde wordt gratis bezorgd, voor Zieuwent, Lievelde, Vragender en Harreveld komen er bezorgkosten bij.

Binnenkort worden in Lichtenvoorde en omgeving folders bezorgd zodat u kennis kunt nemen van het uitgebreide assortiment. Zie voor meer informatie de advertentie elders in deze Elna. Na een aantal maanden tekenen, plannen en goed nadenken is het bijna zover; maandag 30 mei gaat Bakkerij Oude Wesselink open met een verbouwde winkel. Er wordt nog volop gewerkt, een nieuwe vloer en plafond zijn inmiddels geplaatst, de koelvitrines en broodrekken zijn vervolgens aan de beurt.

De winkel wordt een kwart gedraaid zodat de consument meer ruimte heeft om rond te lopen. In de nieuwe winkel kunnen de producten beter gepresenteerd worden. Veel mensen zullen nieuwe producten tegenkomen, simpelweg omdat we ze nu beter kunnen laten zien, aldus Hugo. Halverwege de rit wordt er een stop gehouden bij een gezellig restaurant. De rit kan individueel of in groepen De buitenkant van het pand krijgt ook een flinke opknapbeurt. Alle gaten, scheurtjes e.

Crème wit met antraciet accenten. Zo kunnen we weer een hele tijd vooruit. Houd wel uw brievenbus in de gaten want volgende week vindt u bij Weekblad Contact in Ruurlo en Weekblad Elna in Lichtenvoorde de openingsactie. Vanaf 30 mei hopen de medewerkers van Bakkerij Oude Wesselink u te mogen verwelkomen in de vernieuwde winkel in Ruurlo. De actie is ook geldig in Lichtenvoorde. Motor Club Mariënvelde Fraaie toertocht voor motoren Regio - Op zondag 29 mei organiseert de Motor Club Marienvelde wederom een fraaie toerrit voor motoren.

Dit jaar voert de km lange rit via de Achterhoek door het Munsterland in Duitsland, een zeer afwisselende tocht met fraaie vergezichten en mooie bochtige wegen. Ook is het mogelijk om de route digitaal te krijgen voor de Garmin navigatiesysteem. Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk uur. Bij de kosten voor deelname aan de tocht zijn routebeschrijving en een paar kop koffie inbegrepen.

Zeer geslaagd concert Lichtenvoorde - In een volle Johanneskerk in Lichtenvoorde genoten zondag 22 mei j. Aan het concert werd medewerking verleend door het jongerenkoor JabbaJ uit Aalten. Na enkele andere liederen uit de Russische Orthodoxe Liturgie was het de beurt aan het jongerenkoor. Bijzonder was de vertolking van het lied Holy met een zeer mooie solostem en het lied Sanctus, waarmee het intermezzo werd besloten.

In het tweede gedeelte werden door Slav Mir liederen uit Russische Volksmuziek ten gehore gebracht, waarvan het eerste lied Suliko, een Georgisch volkslied, op de piano begeleid werd door Bas Tieltjes.

Het concert werd beëindigd met een gezamenlijk optreden van de beide koren met het lied Molitvami. Het ensemble Slav Mir met als dirigente mevrouw Marjo Spekschoor kan terug kijken op een zeer geslaagde uitvoering.

Vijf veelbelovende bands uit de regio strijden om een plek op het grote Keifestival n ,- prijzengeld. Na de juryuitreiking wordt er spectaculair afgeloten met de Jovink en Herman Brood Tribute. Om donderdag 2 juni opent Tapperij Van Ooijen om Vol overtuiging zullen ze alles uit de kast halen om de 3 juryleden van hun muziek en optreden te overtuigen en zal er een band tot winnaar worden verkozen.

Nadat de jury het hoge woord heeft gesproken is het tijd voor het publiek om alle remmen los te gooien bij de Jovink en de Voederbietels Tribute van de band Vol Gas! Met continu twee biertjes in de handen om de keel te smeren kan je een uur lang keihard mee brullen met bekende klassiekers zoals Brommers Kieken, t Geet Hier Spoken, Harder! Dat deze band voor een grandioos feest zal zorgen is zeker.

Dus dat wordt op vol gas onwies høken, brekken en angoan! Na de Jovink Tribute is er een korte pauze om even adem te happen en dat is het tijd voor muziek van het grootste rock n roll fenomeen dat Nederland ooit gekend heeft. Het is alweer 10 jaar geleden dat Brood op opmerkelijke wijze afscheid nam van zijn heftige rock n roll leven. Om die reden is het jaar door de muziekindustrie uitgeroepen tot het jaar van Herman Brood. Hier kon de Keifestival organisatie natuurlijk niet omheen en vol trots melden ze dat ze een Herman Brood Tribute hebben gevonden met echte leden van The Wild Romance!

De Herman Brood Tribute speelt de grootste hits die Nederland destijds volledig op z n kop hebben gezet. De entreeprijs bedraagd 5,-. Meer informatie is te vinden op keifestival. Opening vernieuwd tennispark, jarig jubileum en spectaculaire aanbieding voor nieuwe leden! Daarom organiseert de tennisvereniging een superfeestelijke opening en heeft de club een spetterend aanbod voor nieuwe leden.

Bij het lidmaatschap dat slechts 50 euro kost, zitten dus de lessen inbegrepen, én, je kunt tennissen zo vaak je wilt. Elke dag sporten in de buitenlucht voor een prikkie! Dit alles is mogelijk omdat LTC Zelhem haar jarig jubileum viert.

Op zondag 5 juni komt niemand minder dan Jacco Eltingh namens de Nederlands tennistop een clinic verzorgen op de nieuwe kunstgravel-banen van LTC Zelhem. Als klap op de vuurpijl wordt die dag onder de nieuwe leden een weekendje weg verloot!

Zo zijn er ook een modeshow, barbecue en veel activiteiten voor de kinderen. Aanmelden als lid is mogelijk via of door het achterlaten van uw naam, adres en telefoonnummer in het clubhuis aan de Priesterinkdijk, o.

Het kan nog eenvoudiger via de nieuwe site van de vereniging; VOOR: Binnen één uur wordt bij u thuis bezorgd. Wegens enorme drukte op woe-, don- en zondag kan onze bezorgtijd afwijken. Alvast bedankt voor uw begrip. Wij bezorgen warm en ovenvers bij u thuis Bezorgen vanaf 7,50 Bezorgen in Lichtenvoorde is gratis.

Bezorgen in Lievelde, Vragender, Zieuwent en Harreveld kost 1, Dijkstraat 23, DM Lichtenvoorde Tel: Rob van der Linden Contactlensspecialist Het Brook 21 - Lichtenvoorde daglenzen van 27,- voor 17,50 Kwaliteit vlees en vleeswaren haalt u bij de slager die zelf slacht in eigen slachterij. In het pand wat hij huurt, is zijn bedrijf gegroeid tot een gerenommeerd allround schildersbedrijf in Lichenvoorde.

In alle klussen streeft hij naar perfectie. Dat was te zien ijdens het open huis van afgelopen zaterdag. Voor elke klus heeft emy Elferink de materialen en ervaring om die tot een goed einde e brengen. Het waren niet de makkelijkste jaren met de crisis, maar het particuliere werk bleef maar doorgaan en blijft ook nog doorgaan. Voorlopig heb ik genoeg te doen, vertelt Remy. Toch zijn er de afgelopen maanden ook grotere projecten gedaan door Remy Elferink.

Bijvoorbeeld basisschool Frans ten Bosch heeft een opknapbeurt gehad en daar zaten heel wat uurtjes en liters verf in. Met zulke projecten huur ik vaak mensen in, omdat het samen met mijn werknemer te veel en een te groot project is. Op de werkplaats is te zien dat Remy Elferink te werk gaat met professionele materialen. Hij heeft allerlei apparaten staan die hij nodig heeft tijdens zijn werk.

Voor behangwerk, beglazing of spuitwerk. Alles neemt Remy in handen. Die afwisseling vindt hij ook het leukste aan het vak.

Het is niet elke dag hetzelfde. De ene keer is het schilderwerk en de andere keer moet er een kozijn onder handen genomen worden. Een kozijn met een rot stukje hout hoeft niet per se vervangen te worden. Met een redelijk simpele ingreep kan ik het hout weer helemaal gezond maken zonder dat het weer wegrot.

En dat kan toch al gauw honderden euro s schelen per kozijn, aldus Remy. Als ik iets doe, wil ik het ook goed doen. Het open huis was een succesvolle. Velen kwamen langs om even te kijken hoe het bedrijf eruitziet, maar ook waren er genoeg die even langskwamen voor advies en tips. Remy Elferink is altijd iedereen van dienst en maakt uw klus tot een succes. Mariënvelde - Groep 4 van de Basisschool St.

Theresia uit Mariënvelde doen 29 mei hun Eerste Heilige Communie en elk jaar mogen de kinderen die Communie doen een kijkje nemen in de bakkerij van bakker Jos uit Zieuwent. Eerste Ageviewer in Achterhoek een feit Afgelopen woensdag 18 mei zijn alle kinderen uit groep 4 en Huib uit Halle naar Bakker Jos geweest. Daar mochten de kinderen zelf een taartje maken en versieren en natuurlijk niet te vergeten lekker opeten.

Na het heerlijke taartje mochten ze ook nog zelf broodjes maken, broodhaantjes vlechtwerk en zelfs slakken werden er gekneed en gevormd. Natuurlijk werd ook nog verteld hoe de machines en ovens werken. Na een leerzame maar vooral leuke morgen gingen de kinderen weer terug naar school.

Alle kinderen kregen hun eigen gemaakte broodjes mee naar huis om lekker op te smullen. Bakker Jos en medewerkers sters , namens alle kinderen van groep 4 van basisschool St. Heel erg bedankt het was super. Schuurman Schoenen Lichtenvoorde Tassen uitgereikt aan prijswinnaars Lichtenvoorde - Op vrijdag 20 mei heeft burgemeester Heijman bij Slijterij Paul het leeftijdscontrole systeem Ageviewers in werking gesteld. Bij de aankoop van alcohol worden de kopers voortaan op leeftijd gecontroleerd.

De burgemeester vond dit systeem erg goed bij de gouden regels passen om het alcoholmisbruik terug te dringen en om geen alcohol aan jongeren onder de 16 te verkopen. Met Ageviewers worden transacties op afstand beoordeeld. Vanuit een van netwerkcamera s voorziene terminal bij de kassa wordt een beeld van de consument via een beveiligd ADSL netwerk naar een extern controlecentrum gecommuniceerd.

Daar wordt door een operator in ongeveer 3 seconden vastgesteld of de klant leeftijdsgerechtigd is. Is er ook maar de geringste onzekerheid over de leeftijd, dan verzoekt de operator om het legitimatiebewijs op de terminal te plaatsen.

Zodoende kan op afstand de exacte leeftijd worden vastgesteld en alsnog een autorisatiesignaal worden afgegeven, of juist worden uitgesloten dat een transactie plaatsvindt. Privacy is absoluut gewaarborgd: Het controlecentrum staat ook onder toezicht op de wet bescherming persoonsgegevens. De koper is niet verplicht aan deze leeftijdscontrole mee te doen en kan er altijd voor kiezen om niet mee te werken. In dat geval kan het gewenste leeftijdsgebonden artikel niet meegenomen worden.

Zieuwent - De katholieke kerk is in opspraak. Kerken lopen leeg, mensen voelen er zich niet meer thuis. Deze woorden bepalen de kern van het voorwoord van het door de in Zieuwent geboren Jan Aagten geschreven boek met de titel: Allemaal netjes in de rij Jan Aagten, ook wel genoemd Johan en in eigen familiekringen Jehan verhandigde het eerste exemplaar aan niemand minder dan Anne van der Meiden, de in Enschede geboren Nederlands theoloog en comunicatiewetenschapper.

Jan Aagten 75 werd in tot priester gewijd, waarna zich een periode aandiende waarin binnen de katholieke kerk alles en iedereen in beweging kwam.

Maar de kerkelijke wetgeving en de extreme regels bleven. Omdat Aagten zich niet kon verenigen met het beleid van de katholieke kerk en het regime vanuit Rome in het bijzonder, maakte hij tropenjaren door. Omdat hij het gevoel had dat zijn kritiek op de kerk niet serieus werd genomen, stuurde het daardoor ontstane beklemmende gevoel hem richting stoppen met de uitoefening van het ambt.

Daardoor kwam er na een relatief korte periode een abrupt einde aan het priesterschap. Aagten trad in het huwelijk en werkte tot aan zijn pensionering als journalist en schrijver bij eerst de KRO als freelancer en later in vaste dienst bij de AVRO. De boekschrijver, momenteel in Doetinchem woonachtig, studeerde filosofie en theologie.

Ik heb dit boek al vele jaren geleden willen schrijven, maar de echte aanleiding, iets van persoonlijke aard, deed zich twee jaar geleden voor en vormde het definitieve startsein voor het schrijven van dit boek.

Het is nooit mijn bedoeling geweest om te schoppen. De kerk is en blijft belangrijk en ik ben en blijf een gelovig mens. Maar de kerk heeft wel vele fouten gemaakt en zich daarbij altijd een storende arrogante houding aangemeten. Het boek signaleert alleen maar dit soort zaken uit het verleden.

En van geschiedenis kan iedereen leren. Daarom is de inhoud niet saai, maar voor velen helemaal herkenbaar en inmiddels ook erkenbaar. Met het zetten van de puntjes op de kerkelijke i heb ik de daad bij het woord gevoegd en dat zeker niet omdat ik beter denk te weten, maar wel om alle lezers van het boek opnieuw aan het denken te zetten.

Niet alleen in zijn boek, maar ook in zijn toelichting op de presentatie besteedde Aagten de nodige aandacht aan zijn ouderlijk huis hij groeide op in een gezin van twaalf kinderen en aan het Zieuwentse Brook, waar hij geboren en getogen is. En juist aan de mensen in het Brook, die mij hebben geleerd om kloar te stoan veur mekare, draag ik dit boek op en niet te vergeten aan al die mensen, die onder de machtsdruk van de kerk veel verdriet hebben gehad of nog hebben.

Mensen waarvan de stem nooit telde, mensen die altijd dood zijn gezwegen en mensen die nooit enige vorm van kerkelijk eerherstel hebben gekregen.

Het boek voorziet derhalve in een duidelijke leemte. Een persoon die eigenlijk niets moet hebben van kerkwetten en reglementen, maar iemand die zich toelegt op de praktijk. Iemand die de zorg en de liefde voor mensen prefereert boven het binnen de kerk alom bekende machtsdenken. Het rijke Roomse leven was zijn geestelijke zwembad. Bij Jan Aagten was en is alles erop gericht om de weg terug te vinden in het begeleiden van mensen en niet in het afschrikken van mensen.

Van der Meiden, die een grote mate van populariteit onder het Nederlandse volk opbouwde door de wijze waarop hij trouwdiensten leidde van leden van het Koninklijk Huis, sprak verder zijn grote verwondering uit over alles wat er binnen zowel de katholieke als de protestantse kerk allemaal is gebeurd en nog steeds gebeurt.

Wij staan er misschien te weinig bij stil, maar iedere dag verlaten mensen, katholiek dan wel protestant, de kerk en wordt de een na het andere kerkgebouw gesloopt. Cliëntenraad Wet Werk en Bijstand Oost Gelre - Gelijk met het tot stand komen van de gemeentelijke herindeling, wat geleid heeft tot de huidige gemeente Oost Gelre, is de cliëntenraad, Wet Werk en Bijstand, ingesteld.

In het kader van de cliëntparticipatie, die door de overheid aan de gemeenten is opgelegd, dienen de gemeenten de burger gelegenheid te bieden tot inspraak, het mogen meedenken en meepraten over het te voeren beleid en het uitvoeren ervan. De cliëntenraad bestaat uit negen leden die verschillende belangengroeperingen vertegenwoordigen. Onder deze vertegenwoordigers zijn een aantal ervaringsdeskundigen. Dat wil zeggen, mensen die zelf een uitkering genieten en dus weten wat het is om van een minimum bestaan te moeten rondkomen.

De cliëntenraad richt zich op de uitvoering van de Wet Werk en Bijstand door de gemeente. Kijkt daarbij vooral naar de belangen van de mensen die moeten leven van een inkomen op bijstandsniveau.

Welke invulling geeft de gemeente aan het zogenoemde minima beleid? Gevraagd en ongevraagd mag en kan de cliëntenraad advies geven aan de gemeenteraad. Het advies moet van invloed kunnen zijn, maar hoeft niet opgevolgd te worden. Belangrijk is dat er een goede verstandhouding is tussen de gemeente en de cliëntenraad. Er kan dan sprake zijn van onderling respect en vertrouwen in elkaar.

Wat de cliëntenraad niet doet is het behandelen van individuele klachten en problemen. Belangrijk is wel dat deze bij de cliëntenraad binnen komen want blijkt dat de klachten en problemen een en hetzelfde onderwerp omvatten dan kunnen wij als raad een duidelijk signaal afgeven. Wij veralgemeniseren het onderwerp en geven aan dat het een structureel karakter heeft en dat er daarom iets aan gedaan moet worden.

Met dit signaal kan de gemeente rekening houden bij het opstellen van beleid of het verbeteren ervan. Bij het uitvoeren van de taak van de cliëntenraad zijn twee zaken van groot belang.

De achterban moet de cliëntenraad goed kunnen bereiken. Mensen kunnen hun klachten en problemen melden bij de cliëntenraad Wet Werk en Bijstand via postbus 17, AA, Lichtenvoorde. Ook dienen de mensen te weten wat de cliëntenraad voor hen kan doen. Er is daarom een folder samengesteld die weergeeft wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan.

Ook zullen wij meer van ons laten horen in de plaatselijke bladen, met name De Elna en de Groenlose Gids. We zullen op die plek de aandacht vestigen op onderwerpen waarmee wij bezig zijn, en wat eventueel onze actiepunten zullen zijn. Ten tweede is van belang contact te hebben met mensen die betrokken zijn bij het opstellen van gemeentelijk beleid en het uitvoeren ervan.

In ons geval daar waar het de Wet Werk en bijstand betreft. Concreet betekent dit dat de cliëntenraad contact onderhoud met de desbetreffende wethouder, met commissies en raadsleden. Commissie en raadsvergaderingen worden door ons bezocht en daar waar nodig spreken wij ons woordje mee.

In de afgelopen periode konden bezoekers hier alleen nog maar op afspraak terecht. Nu gaan in de zomermaanden de deuren weer wijd open op de zaterdag- en zondagmiddagen van tot In die maanden komt Huijs Basten Asbeck met een aantrekkelijk programma van drie tentoonstellingen in het Koetshuis, beeldenexposities in de tuin en drie tuinconcerten. In juni is de tentoonstelling African Roots te zien, die komende zondag geopend zal worden door René Hoijtink, wethouder cultuur van de gemeente Oost Gelre.

Op die tentoonstelling zijn kleurrijke schilderijen en beelden te vinden van Toyin Loyé en Mickael Bethe Selassie. Beide internationaal bekende kunstenaars hebben hun wortels in Afrika Nigeria en Ethiopië en wonen en werken sinds lang in Europa.

Tegelijkertijd gaat dan ook een beelden expositie van start in en om de romantische moestuin van Huijs Basten Asbeck, met werk van Lyanne Hupkes uit Lievelde. Elders in de tuin staan weer, zoals gebruikelijk, bronzen en stenen beelden van Afrikaanse kunstenaars. In juli volgt de tentoonstelling Zomersalon, die georganiseerd wordt in samenwerking met de Groenlose kunststichting Bretel en met de stichting Het virtuele museum.

In de galerie wordt dan werk geëxposeerd van jonge kunstenaars, merendeels afkomstig uit Oost-Nederland. Verder zullen in de tuin beelden te zien zijn van een aantal bekende kunstenaars uit de Achterhoek. Winnaar is diegene die na 8 uur het meeste aantal ronden heeft afgelegd die worden geteld met een transpondersysteem.

Ook dit jaar zal niet iedereen de finish halen omdat 8 uur erg lang is voor velen en materiaalpech vaak de oorzaak is dat ze niet verder kunnen. De meeste deelnemers komen uit het oosten van het land hoewel een enkele westerling ook wel eens crosslaarzen aantrekt.

De maand augustus wordt afgesloten met de tentoonstelling Bevlogen beelden met schilderijen van Osagie Edo en beelden in albast en graniet van Joke van Grootheest. Daarnaast worden er in de zomer een aantal tuinconcerten gehouden. Allereerst treden er op zaterdag 18 juni diverse koren op, ter gelegenheid van de korendag van het jubilerende Groenlose mannenkoor Internos. Op vrijdag 1 juli is er een uniek avondconcert met optredens van de Groenlose operazangeres Judith van Wanrooij en de jazz pianist Peter Beets, eveneens afkomstig uit Groenlo.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met de kunststichting Bretel. Tenslotte vindt er op zondagmiddag 31 juli een optreden plaats van het Lauer Höing Quintet uit Duitsland. Dit concert, dat georganiseerd wordt door de stichting Trompetenbaum uns Geigenfeige uit Borken, maakt deel uit van een reeks tuinconcerten in onze Euregio.

Voor actuele informatie over tentoonstellingen en concerten zie www. Om 4 uur s middags zal de zwart-wit geblokte finishvlag gezwaaid worden voor de moegestreden deelnemers ten teken dat het zware werk erop zit. Het evenement is 10 jaar geleden opgezet om de jeugd en liefhebbers meer bekend te maken met de crosssport in het algemeen. De opzet is zeer geslaagd dat blijkt uit de vele aanmeldingen om lid te worden van de Lichtenvoordse motorclub MACL.

Er hebben zich ongeveer crossers ingeschreven voor de cross en als de weergoden meewerken zal het weer een prachtig evenement worden dat voor iedereen vrij toegankelijk is.

Dat de toegang vrij is hebben we te danken aan de belangeloze medewerking van grondeigenaren, politie, gemeente en de vele vrijwilligers die we daarom zeer erkentelijk zijn. Met 70 deelnemers is men van start gegaan en om door te dringen tot een finaleplaats moest men in 2 voorrondes de strijd aangaan met 4 tegenstanders binnen de poule van indeling.

Qua sterkte heeft de organisatie gekozen voor 2 poules, te weten vanaf 15 tot 50 caramboles en 50 caramboles en hoger. De 32 best geplaatsten van de beide voorrondes gingen door naar de finale wedstrijden.

Op basis van het 10 punten systeem werd de eindstand bepaald. De finale wedstrijden werden gespeeld vanaf maandag 9 mei, met als ontknoping de finale eindstrijd op donderdag 19 mei. De finale wedstrijden werden gespeeld met het knockout systeem, bij verlies was het over en uit. Uiteindelijk waren doorgedrongen tot de achtste finale de volgende spelers: Tot de halve finale waren de volgende personen doorgedrongen. Jan Temming, , , 19, 5. Jan Rots, de biljarter met de meeste ervaring, moest het op nemen tegen de jongere Theo Gotink.

De zenuwen speelden hierbij behoorlijk parten gezien de vele beurten die men nodig had om deze wedstrijd te beslissen. Uiteindelijk viel deze beslissing in het voordeel van Theo Gotink, waarbij opgemerkt dat Jan Rots maar 3 caramboles te kort kwam om een barrage af te dwingen.

Op het andere biljart ontspon zich de strijd om plaats 1 en 2 tussen Jan Temming en André Schuirink. Hier was een ontketende Jan Temming die André Schuirink na 19 beurten als nummer 2 liet eindigen. De vele toeschouwers waren het eens dat Jan Temming de terechte winnaar was van dit 28ste Z-M toernooi anno Gezien zijn leeftijd een geweldige prestatie, maar tevens een bewijs dat men deze sport ook op latere leeftijd kan bedrijven.

Jan proficiat namens alle deelnemers en de organisatie. Met als slot de prijsuitreiking, waarbij opgemerkt dat de hoofdprijs werd uitgereikt door Peter Voorhuis die deze prijs namens Autobedrijf Voorhuis sponsort.

Als eerste worden er activiteiten georganiseerd voor de jeugd en v s middags voor volwassenen en jeugd met o. Verder worden er korte tennislessen verzorgd en er wordt een tennisdemonstratie gegeven tussen twee tennisspelers van hoog niveau! En natuurlijk is er een hapje en een drankje.

Tennissen bij ZTV heeft een aantal voordelen, want er zijn geen wachttijden om lid te worden of om gebruik te kunnen maken van de twee kunstgras tennisbanen en tennisleden van alle niveaus kunnen hier onbeperkt gebruik van maken. De beide banen kunnen verlicht worden zodat ook s winters getennist kan worden.

Jeugdleden vanaf 6 jaar, volwassen en senioren leden van alle niveaus zijn van harte welkom. Jaarvergadering Schutterij Dames Schutterij klaar voor de kermis Harreveld - Het feestcomité, de schutterij en de horeca zijn inmiddels al een tijd lang druk in de weer met het programma van de Harreveldse kermis nieuwe stijl, 12, 13, 14 juni aanstaande.

Zoals bekend hebben deze drie steunpilaren met ingang van dit jaar de handen ineen geslagen om er in het belang van de gehele hechte Harreveldse gemeenschap een ouderwets gezellige kermis van te maken. Wordt er in verband hiermee veel samen vergaderd, ook heeft een ieder zoal zijn eigen zaken te regelen. Zo zijn enkele vrouwelijke schutters, onder leiding van de Schutterij-bestuursleden Danielle Kolkman en Cristel Waenink, op een zolder bij Gelka Kalverhandel aan de Varsseveldseweg druk in de weer met het roze schilderen van enkele tientallen nep geweren van de schutterij.

De dames kletsen dan wel volop, er wordt echter secuur geschilderd tussen uur en uur. Precies de tijd dat de kroost op school zit. Als het bijna half 4 is haasten de vrouwen zich weg. Inge Waenink blijft nog heel even hangen en ze vertelt wat zoal de beweegredenen zijn waarom de dames de kwast ter hand genomen hebben voor het roze schilderen van dit toch vooral mannenspeelgoed. We hebben als dames ook ervaring in het schilderen door de wagenbouw met carnaval.

Dan kunnen we dit ook. Voor het eerst in haar geschiedenis werd het festival gehouden in mei en op het plein bij Café de Boer. Andere jaren was dit altijd in juli en op het kerkplein. Wat wel in de oude stijl gebleven was, waren de Harreveldse talenten die het podium betraden. Determined trapte de avond af met lekkere rockmuziek en het repertoire dat zij ten gehore brachten was zeer gevarieerd.

Voor hen was het een heel speciale avond, want voor het eerst betraden zij een groot podium. De tweede band was een gelegenheidsband en werd voorgesteld als de band met de langste bandnaam ooit in de geschiedenis van het Stadsgrachtenfestival; nl. Arjan de Bree, Carlo van den Putte, Martijn Fransen en Andre Winkelhorst probeerden de sfeer er gelijk goed in te brengen door de mensen naar voren te roepen.

Dit werkte want verschillende statafels werden verplaatst en de mensen verspreidden zich steeds meer over het plein. Iedereen genoot van de lekkere rock covers die de doorgewinterde muzikanten lieten horen. Room 06 mocht de avond in stijl afsluiten. De vele bekende nummers konden allemaal meegezongen worden door het publiek en daarnaast speelden zij ook eigen nummers.

De avond was erg gezellig en er hing een ontspannen sfeer, maar er hadden wel meer mensen mogen komen. Het weer werkte ook goed mee, want s avonds was het buiten nog erg aangenaam. Vogelschieten Met een aantal dames hebben we vorig jaar een ludieke actie opgezet, vult Cristel Waenink haar schoonzus aan. Op het moment dat afgelopen jaar het vogelschieten er op zat en de commandant het signaal van afmars naar het dorp gaf voor de huldiging, kwamen wij in actie.

Wij hadden vooraf in het geheim zo n dertig roze geweren gemaakt en hebben die toen uit de auto gehaald, uitgedeeld aan de aanwezige dames en ons bij de stoet richting het dorp voor de huldiging aangesloten. Dat was een geweldig succes, en iedereen kon het wel waarderen. Omdat de animo voor deze actie echter groter was dan aanvankelijk gedacht, hebben we er met een aantal dames er nog ruim 40 geweren bij geschilderd, zodat we met de optocht genoeg geweren hebben om uit te delen.

We hopen dat de vrouwen massaal gehoor geven aan onze oproep om mee te lopen in de optocht, en dat ze daarnaast zo veel mogelijk lid worden van de schutterij. Cristel Waenink is blij met alle positieve opmerkingen over de enigszins nieuwe opzet van de eigen kermis.

Onze oud-voorzitter Ben Mols, en Bertus Overbeek één van de oudste leden van de schutterij, vonden ons idee van de roze geweren geweldig. Bertus Overbeek is s avonds zelfs nog even een kijkje komen nemen naar ons als schilderende vrouwen.

Dat was erg leuk. Jaarvergadering Voorafgaande aan de kermis komen de leden van de schutterij op vrijdagavond 27 mei van tot uur bij elkaar, voor een speciale oefenavond voor Harreveldse meisjes en jongens, vanaf het voortgezet onderwijs tot 18 jaar.

In de schietkelder bij het Dorpshuis in Harreveld is uiteraard begeleiding aanwezig. Aansluitend begint om uur de jaarvergadering van de Schutterij, voor leden en toekomstige leden van de schutterij.

Na de vergadering gaan we oefenen met Presenteer geweer, met mogelijk nog een rondje marcheren door het dorp. Heren met de originele kleur, en de dames met hun eigen roze geweren. Onze commandant Johan Venderbosch van de Radstake zal hierbij aanwezig zijn om ons te begeleiden in het marcheren. Daarna bestaat de gelegenheid om te oefenen in de kelder bij schietvereniging t Gouden oog. Als er mensen zijn die geen uitnodiging hebben gehad, en toch graag bij de schutterij willen komen, zij kunnen gerust de jaarvergadering bezoeken.

De machine heeft een speciaal programma en met het digitale display bepaalt u de starttijd. Extra groot bereik De New Ergospace heeft een langer snoer en slang waardoor u een groot werkbereik en heeft een krachtig vermogen van Watt.

De Speedy Clean ultraplatte zuigmond komt zelfs bij moeilijk bereikbare plaatsen. Met de geïntegreerde Smart Hub kunt u surfen op internet, foto s bekijken en zelfgemaakte video s. Blog of chat via de Social TV-functie over uw favoriete programma s.

Ga dan naar onze website en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan regelmatig de laatste aanbiedingen over de mail. Daarnaast voorzien we u ook graag van advies via onze nieuwsbrief.

Mienshalve; Wat mij betreft. Mienshalve kö j dat röstig doon. Hakke; B1 Zeker werktuig om plaggen te maaien. Bi j ne hakke steet de hakkenstelle schuun op t blad. B2 Hak, hiel; Dalek tredt ow de koo op den hakk. B3 I j könt mi j de hakke violen. Je kunt me nog meer vertellen. Plaggenzich t ; Instrument waarmee heide plaggen kunnen worden gemaaid. Vorden - Orderbegeleider Frank Fieseler, werkzaam bij Weevers Grafimedia op de hoofdvestiging in Vorden zit al weer 25 jaar in het vak.

Hij werd door zijn werkgever en zijn collega s letterlijk in het onnetje gezet tijdens een uitje van de PV. Hij heeft de basis van het grafische vak genoten op de Grafische school in utphen, maar na een kortstondige eriode bij de Nederlandse Diepdruk ndustie in Deventer en zijn militaire ienst werd hij direct gevraagd te omen werken bij de Walburg Pers an de Zaadmarkt in hartje Zutphen.

Via groot,- n kleinmontage micro en macro aakte hij de stap naar de toen zo geoemde digitale vorm vervaardiging. De eerste ac computers deden hun intrede en wat nu DTP heet stond nog in de kinerschoenen. Drukkerij Walbrug Druk werd rond de eeuwwisseling overgenomen door het eveneens Zutphense bedrijf Sypro Media Groep, bekend van o. Als jongen van de werkvloer stond hij hier eerst nogal sceptisch tegenover. Hij kreeg plotseling rechtstreeks te maken met de klanten van het bedrijf.

Maar het ging hem goed af en hij groeide geleidelijk door naar hoofd orderbegeleiding en planning drukkerij. In werd de drukkerij met al zijn personeel overgenomen door Weevers. Deze overname mag zowel voor de betrokken medewerkers als voor de klanten als zeer geslaagd beschouwd worden. Frank ging aan de slag als traffic medewerker in de ontwerpstudio te Zutphen.

De affiniteit met de drukkerij en dus de productie was aanleiding om na enkele jaren toch weer terug te gaan naar de functie van orderbegeleider. Nu op de hoofdvestiging in Vorden waar hij op de afdeling zeker aanwezig is. In zijn hele leven mag humor een belangrijke factor genoemd worden. Op het gebied van practical jokes heb je aan Frank een goeie al is hij ook zelf niet te beroerd om het lot te ondergaan als het zo te pas komt.

Dan laat hij zich niet kennen. Hij is een verwoed mountainbiker, overbrugt iedere dag de afstand Zutphen Vorden met de fiets en houdt van een goede film. En een weekje naar de sneeuw op de lange lat is hem ook niet vreemd.

Met zo iemand is het nooit vervelend maar meestal gezellig. Iets wat door zijn collega s wordt beaamd. Geelink- Bosch is gespecialiseerd in diverse disciplines. De voornaamste werkzaamheden zullen bestaan uit bouwmaatvoering en landmeetkundige werkzaamheden.

Daarnaast kunnen zij u ook zeker van dienst zijn met technisch tekenwerk en 3D-visualisaties. Doordat GeelinkBosch de nodige werkervaring en kennis in huis heeft, kunnen zij uw gehele verbouw of nieuwbouw project vormgeven, maatvoeren en begeleiden. Maar dat er zoveel pareltjes zijn, had de jury van On Stage niet verwacht. In een uitverkochte zaal van Theater De Storm streden de finalisten van On Stage op zaterdag 21 mei jl. De beslissing was voor de jury spannend en moeilijk.

Na kwaitatieve en veelzijdige optredens is de jarige Carlijn als winnaar bekroond. De jury is van mening dat het talent van Carlijn enorme sprongen kan maken als zij een Rabo Masterclass kan volgen. Bij het maken van de keuze hebben wij beoordeeld welke finalist de snelste groei kan doormaken bij het volgen van een masterclass. Het was niet eenvoudig, want iedereen is getalenteerd en erg goed, geeft juryvoorzitter Evelien Krooshof aan.

Carlijn is een theaterdier en heeft haar sterke rol, die ze neerzette in de voorronde bevestigd. Ze heeft gekozen voor moeilijke stukken en met succes! IJzersterke acts Carlijn reageerde verrast. Ik had het niet verwacht, maar wat is dit geweldig! Iedereen was goed en de acts waren zo divers! De winnares heeft een aantal namen bij wie ze de Masterclass wil volgen, maar bovenaan staat musicalster Brigitte Heitzer.

Over hen was de jury ook zeer lovend. We hebben ijzersterke theateracts gezien en genoten van de geweldige sfeermuziek en prachtige samenzang. Deze talenten komen absoluut verder. Beide partijen vinden het belangrijk om onbekend talent te stimuleren en een podium te bieden. De samenwerking resulteerde in prachtige voorrondes.

Van alle deelnemers zijn videofilmpjes gemaakt en vertoond tijdens de avonden. Zo maakte het publiek kennis met de kandidaten. Een spetterende, gezamenlijke act van de deelnemers was de afsluiting van een onvergetelijke finale. De talenten hebben zich van hun beste kant laten zien en ontvingen een luid applaus en een staande ovatie van de bezoekers. Vanwege het enorme succes hebben Rabobank Achterhoek-Oost en Theater De Storm besloten On Stage een vervolg te geven in In de hedendaagse bouwwereld wordt steeds vaker gezocht naar oplossingen om sneller en goedkoper te werken, daarbij moet echter de kwaliteit voorop blijven staan.

Daarvoor bent u bij GeelinkBosch aan het juiste adres! In het ontwerptraject kunnen zij uw plannen vormgeven in een 3D-model. Hierbij krijgt u een goed beeld van uw toekomstige bouwproject, zowel van de binnenals de buitenkant.

Aan de hand van dit model kunnen ook alle benodigde technische tekeningen vervaardigd worden. Deze zijn noodzakelijk voor een gestroomlijnde vergunningaanvraag en het vervolg van het bouwproces. Tijdens het bouwproces kunnen zij de volledige maatvoering op een efficiënte manier voor u verzorgen. Dit houdt in dat zij voor de diverse onderdelen de maatvoeringspunten aangeven, zoals: Het voordeel hiervan is dat geen bouwramen meer geplaatst hoeven te worden, de bouw niet meer uitgehaakst hoeft te worden en geen draden meer getrokken hoeven te worden.

Er komt geen meetband meer aan te pas! Dit betekent dus alle ruimte in en om de bouw, en geen kans op beschadigen van de bouwramen. Ook op het gebied van de landmeetkunde kunnen zij de nodige werkzaamheden verrichten. Hierbij moet u denken aan: GeelinkBosch zet haar diensten in voor de overheid, aannemers, project ontwikkelaars en andere bedrijven, maar ook zeker voor particulieren.

Kortom, ga voor al uw maatvoering, landmeetkunde en tekenwerk naar. Deze dagen is iedereen welkom voor een uitgebreide hoortest en geven we u info over de verschillende hooroplossingen. Voor jongeren is het belangrijk om deze hoortest uit te voeren om een vroegtijdig stadium gehoorverlies vast te stellen. Indien er gehoorverlies is, is een goede gehoorbescherming noodzakelijk om verdere hoorschade te voorkomen. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en kunt u rustig rondkijken.

Alle bekende merken hoortoestellen kunnen we leveren of voor u programmeren. ReSound heeft een nieuw hoortoestel op de markt gebracht. Paul heeft hiermee al verschillende malen aanpassingen gedaan en met een goed resultaat afgesloten.

Ook de Varibel ofwel de hoorbril kunt u bekijken en we kunnen u inlichten over de werking en de mogelijkheden. Mocht u deze dagen niet in de gelegenheid zijn, kom dan gerust op een andere dag. Wilt u niet wachten: Je taken bestaan uit: Aan de Dorpsstraat -waar vroeger Zaal Bongers stondworden binnenkort zeventien nieuwe woningen gebouwd.

Wij bieden vijf van deze woningen aan. Meer informatie vindt u vanaf 31 mei op Voor deze vacature zijn wij per direct op zoek naar een kandidaat met HBO werk- en denkniveau. Je beheerst Word en Excel en bent in bezit van Rijbewijs B en eigen vervoer leasemogelijkheden aanwezig. Daarnaast ben je woonachtig in de directe omgeving van Zevenaar. De vragen van onze opdrachtgever aan In Person, dus aan jou, vereisen dat je snel schakelt en een flexibele werkinstelling hebt.

Heb je interesse in bovenstaande functie? Mail dan je cv en motivatie aan: Noortje Bellucci Voor meer informatie over de functie kun je Noortje Bellucci telefonisch bereiken: Lievelde - Rob Ikink eigenaar van de Kärcher Carwash achter autobedrijf Bleumink in Lievelde beschikt sinds begin mei over een nieuwe Kärcher auto en bus wasmachine. Hij is nu in het bezit van twee wasstraten waardoor de wachttijd flink is ingekort. In de nieuwe machines kunnen alle auto s tot 2,40 m en in de andere kunnen zelfs auto s en bussen tot een hoogte van 2,80m terecht!

Imperials en cabrio s zijn voor beide machines geen probleem! De Kärcher machines hebben erg veel programma s. Zo is er het topprogramma dat alle mogelijkheden van de machine gebruikt. Als eerste wordt de auto automatisch met een hoge drukspuit van onder tot boven en van voor naar achteren, voor gesproeid. Daarna wordt de auto ingesopt en wordt hij helemaal afgespoten, zodat het meeste vuil weg is.

Als dat achter de rug is gaan de borstels aan de slag met osmosewater water zonder kalk en andere harde metalen die zich in water bevinden. De auto wordt afgedroogd en dan volgt de echte autowas! Als laatste wordt de was ingeborsteld en afgezeemd. Neemt u dit polish plus programma 4 keer per jaar, dan heeft u de auto het hele jaar in de was staan. Natuurlijk zijn er ook de normale wasprogramma s.

De borstels op de machine zijn carlight borstels die niets opnemen en gemaakt zijn van rubberachtig materiaal. Als extra service is er altijd iemand bij de wasstraat aanwezig om u te helpen en de auto met de hand voor te behandelen.

Binnenkort is er ook de mogelijkheid om de auto van binnen te stofzuigen. Voor meer informatie en openingstijden zie de advertentie hierboven. Autoshow op 27 en 28 mei Tijdens de show zullen de nieuwste modellen van Daihatsu geshowd worden en met elk model kan een proefrit gemakt worden. Ook wordt dat weekend de nieuwe Daihatsu Charade geïntroduceerd. Verder worden er speciale kortingen gegeven op enkele nieuwe Daihatsu Teriossen en Cuore s en zijn er meerdere occasions voor speciale showprijzen.

Dit jaar vindt deze plaats tel Am Schloss in Hochsauerland. U bent van harte welkom en misschien bent u een van de mensen die een mooie deal maakt bij Autobedrijf Voorhuis aan de Dorpsstraat in Zieuwent.! M e Dorpsstraat , LJ Zieuwent. All you can eat and drink voor een vaste prijs. Informeer naar de voorwaarden. Alle reeds gemaakte reserveringen, worden in uw voordeel aangepast. Auto Tenten is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van de zakelijk gereden auto.

De leasemarkt heeft mede door de crisis een groeispurt doorgemaakt. Dat vraagt om een vergaande service met ondermeer een gratis haal-, was- en brengservice voor de zakelijke rijders, vindt Auto Tenten. Het is voor Auto Tenten vanzelfsprekend dat er vervangend vervoer wordt aangeboden. De klant mag geen hinder ondervinden. Zijn werk moet gewoon door kunnen gaan. Ik vind dat je altijd bereikbaar moet zijn.

Wij zullen mensen nooit laten staan. Hoe moeilijk het soms is, wij brengen altijd een oplossing. Auto als mobiele werkplek?

Anytime, anyplace De telefoon en de laptop gaan altijd mee voor het geval dat Of om de tijdsverspilling in de steeds vaker voorkomende file nuttig te kunnen besteden. Vraag naar de mogelijkheden voor de inbouw van mobiele telecommunicatie, navigatie, ritregistratie, audiosystemen. Klanten die met hun auto naar het garagebedrijf komen voor een grote of een kleine onderhoudsbeurt worden beloond met een gratis APK-keuring.

En daar blijft het niet bij. In de loop van het jaar gaat Auto Tenten klanten verrassen als dank voor het vertrouwen in het jubilerende, allround garagebedrijf. Eveline Zuurbier Foto s: PR Als nieuwe klant stap je aan de Albert Schweitzerstraat 11b gemakkelijk binnen.

Een open mentaliteit, vergaande service tot ver buiten de deur, oplossingsgericht en met beide benen op de grond staan, zijn een paar belangrijke kernwaarden voor Auto Tenten. Dat was zo vanaf het begin in , het jaar dat Coen Tenten startte in een bouwloods van Bouwbedrijf Paashuis aan de Edisonstraat, en dat is het 25 jaar later nog steeds. Daardoor geniet het autobedrijf in Lichtenvoorde grote bekendheid en heeft Auto Tenten een trouwe klantenkring opgebouwd; klanten die al tientallen jaren bij Auto Tenten komen zijn geen uitzondering.

Bij Auto Tenten kunt u altijd met uw auto terecht, ongeacht het merk Dat komt mede door dat Auto Tenten een compleet pakket aan diensten biedt. Of het nu gaat om verkoop van nieuwe of gebruikte auto s, onderhoud, schadeafwikkelingen, verzekeringen, leasen, winter- en zomerbanden, inbouw cruisecontrol, glas of aircoservice.

Alles kan in hetzelfde autobedrijf worden gedaan. De klant hoeft er zelf niet meer achteraan. Alles is hier in eigen huis realiseerbaar. Je hoeft er niet voor naar een dealer. Wij zijn sterk in elk merk, legt Coen Tenten uit.

Automarkt, hybriden en elektrische auto s De ontwikkelingen die de autobranche momenteel doormaakt gaan super snel. Door de groei in zowel de markt als in allerlei technieken telkens een stap voor te blijven heeft Auto Tenten deze klantenbinding voor de langere tijd steeds nieuwe voeding gegeven. De huidige automarkt kent de consument als zijn broekzak. Hij weet precies wat er te koop is in de wereld, tot op de onderdelen na.

De autobranche is transparanter geworden: Dit is denk ik de grootste verandering die wij in de 25 jaar hebben meegemaakt. En ook op technisch vlak is Auto Tenten de tijd voor. Stond de markt aanvankelijk nog wat twijfelend langs de zijlijn in de prille beginjaren over de hybride-auto s, zijn deze zuinige auto s niet meer weg te denken. Medewerkers van Auto Tenten zijn up to date geschoold voor het onderhoud en eventuele reparaties aan hybride- en elektrische auto s.

Er is heel veel kennis in huis en hebben de juiste uitleesapparatuur in ons garagebedrijf, vertelt Coen Tenten. Ook automonteurs moeten hun vakkennis regelmatig een APK-keuring geven. Alle monteurs in de werkplaats bij Auto Tenten volgen regelmatig scholing om bij te blijven bij de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

De kracht van goed gekwalificeerde mensen in dienst, is dat Auto Tenten zich tot één van de beste autoservicebedrijven in de regio mag rekenen.

Ook zijn scholieren welkom voor een snuffelstage. Kennis behouden en kennis delen zijn belangrijke aspecten binnen het bedrijf. Auto Tenten heeft 2 zeer ervaren monteurs in dienst, 2 oproepkrachten en een leerlingmonteur.

Coen s vrouw Jacquelien verzorgt met Leonie Wolters op het kantoor de planning. Betrokken service tot ver buiten de deur Klanten helpen kopen en adviseren wanneer zij op Marktplaats. Dit doen we ook als klanten occasions op de Duitse markt hebben gezien. Wij kunnen op een zeer nauwkeurige wijze de BPM-hoogte bepalen zodat klanten tegen een tevreden prijs de nieuwe eigenaar van de auto kunnen worden. Daarnaast verzorgen wij de aangifte van a tot z inclusief de RDWkeuring en de bezichtiging, verzekert Coen Tenten.

De betrokkenheid en de bereidheid klanten ver buiten de deur te helpen of te ondersteunen reikt nog verder. In die rol proberen we ook dichterbij onze maatschappelijke betrokkenheid te uiten. Lokaal sponsoren we verschillende verenigingen en bieden we aan scholieren snuffelstageplaatsen aan zodat zij een juiste beroepskeuze kunnen maken.

De laatste beplanting is aangebracht en het park begint er steeds mooier uit te zien. De officiële opening van het park vindt in september plaats.

In de afgelopen periode zijn de asfaltpaden voorzien van een laatste afdeklaag. Ook het parkmeubilair de banken, zitelementen, afvalbakken en statafels op het schoolplein is geplaatst. Kortom; het Wentholtpark is nu helemaal klaar voor gebruik! Opening in september De officiële opening van het Wentholtpark is in september.

Vlotte leuke vent is op zoek naar een toffe meid, die samen intens wil genieten van een wap date: Je bent net als ik lekker verzorgd, helemaal je leuke zelf en 'ervaren' met Ben je een leuke meid en wil je wat bijverdienen? Dan heb ik 60 euro voor je! Discreet en met respect! Kom met een voorstel of ik kan je eventueel oppikken met de auto voor een car date. Ik ben 31 jaar 1. Verder discreet en betrouwbaar, verwacht dat dan ook terug. Mail me snel, ik antwoord altijd terug.

Zin in geil kutje Ben op naar iemand die het lekker vindt om mij te nemen in een luier. Ben bereid om ze mee te nemen. Kunnen we lekker stoeien samen. Houd wel van safe sex. Welke dame is geïnteresseerd in modellenwerk Ikzelf heb al enig ervaring met het werken met amateurmodellen , camdames en advertentiefoto's die ik maak voor dames die zichzelf aanbieden en promoten dmv een advertentie. Ik wil mijn ervaring uitbreiden en samenwerken met beginnend modellen om onze portfolio uit te breiden.

Ook is de mogelijkheid om geld te verdienen met modellenwerk als je daar interesse in hebt. Datum naar keuze alleen moet voor 31 juli gekozen worden. Dus niet voor 31 juli dagje weg kan ook na 31 juli! U mag 1 keuze maken uit onderstaande dagjes weg. Eén dagje weg is geldig voor 4 personen. Het aanbod kan variëren. U krijgt de code toegestuurd met gegevens zodat u zelf een keuze kan maken tussen: Beekse bergen Artis Burger Boodschapjes of volle tank voor jou?!

Mss kan ik man 57 uit het zakenleven jou eens helpen met boodschappen, tank benzine, kleding voor jou of je kids?! Vertel me gerust eens wat jou probleem is en ik zal proberen het op te lossen. Heb je zelf suggesties Mss klikt het wel en dan kan er nog Alleen zoenen dus, geen sex en ik ben niet opdringerig of handtastelijk en behandel jou met respect. Natuurlijk biedt ik je een vergoeding, maar we kunnen ook gaan shoppen, boodschapjes voor je kopen, tank bezine voor je auto Ook een erg vrouwlijke jonge!!!

Sex Heb elke week 2 sloffen sigaretten wie wil daar gebruik van maken ben 35 jaar zoek en leuke vrouw. Manlijkmodel Ik ben een man uit den haag, lang,  56 jaar en slank gebouwd.

Ik bied me aan als model voor schilderen,  tekenen, foto enz.

Klussen natura sex achterhoek Jaarvergadering Schutterij Dames Schutterij klaar voor de kermis Harreveld - Het feestcomité, de schutterij en de horeca zijn inmiddels al een tijd lang druk in de weer met het programma van de Harreveldse kermis nieuwe stijl, 12, 13, 14 juni aanstaande. Dit soort vernielingen moeten we samen een halt toeroepen. In Lichtenvoorde wordt gratis bezorgd, voor Zieuwent, Lievelde, Vragender en Harreveld komen er bezorgkosten bij. Het kan voorkomen dat het afval op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Met behulp van een ouderwets schuursponsje, watten, draad, lint, spelden, glitter en bling bling konden de deelnemers de roos een heel nieuwe uiterlijk geven. Lokaal sponsoren we verschillende verenigingen en bieden we aan scholieren snuffelstageplaatsen aan zodat zij een juiste beroepskeuze kunnen maken.

DIKK TIETEN NUEKEN NL

PLAS NEUKEN THUISONTVANGST MAASTRICHT