Hete s neuk me lekker

hete s neuk me lekker

Dat feest is vanavond, gaan we vroeg Veronique aan Nicole ze keek mij aan ik ik haalde m,n schouders op, Veronique zei het is al laat ik ga me douchen en een geil outfitje uitzoeken ik zie jullie strakjes. Nicole keek me aan en zei, die houd er wel van ik lachte en antwoordde dat dacht ik al, Nicole zei maar wat moet jij aan voor mij is dat gemakkelijk maar voor jouw.

Ze liep weg en even later kwam ze terug met een mooie strakke slip, kijk zei ze daar komt die tamp van jouw goed in uit, dat zullen de aanwezige dames wel weten te waarderen, ik keek haar aan maar je weet ook waar dat toe leid he. Ze keek me aan maar je weet het, ik heb daar geen moeit mee ik kom gewoon meedoen ik lachte en kuste haar op haar kont, ze draaide zich om en zei je geile hond.

Kom zei ze kleed je aan, en ze gooide me een leather look slip Nicole zei laat me eens kijken , ik stond op en ze wreef erover lekker geil spul ze wreef over de voorkant waardoor mijn lul weer aardig stijf werd, maximale spanning zei ze lachend.

Daar zullen we nog wel lol mee beleven geile lol, de voordeurbel ging, ik stond op en liep naar de deur ik opende en daar stond Veronique, ik keek haar aan en zei jij ziet er hot uit ze was gekleed in een ultra kort rokje. Toen ze voor me uit liep draaide ze wat met haar kont, ze keek om en zei ga jij zo ik zei nee maar onderbrak ze me het is een geil slipje , ik kleed me verder aan en nam plaats op een stoel ze stond nog steeds rechtop.

Ik keek en zei kom ga even zitten, ze nam plaats en ik zag onder haar rokje een mini thong waar haar poes amper mee bedekt werd, je bent niet alleen geil je ziet er ook nog eens geil uit ze keek en antwoordde anders jij wel. En dat erbij geil ben je wel dat heb ik zelf wel ervaren en ze lachte, Nicole kwam tevoorschijn in een geplooid kort tot op de heupen geplooid wit rokje met een kanten stringetje met parels, ik keek en zei die komt me bekend voor.

Kom zei ze we gaan, we stonden op en ik zei dames eerst, ze keken gelijktijdig om en zeiden dan kun jij je lekker opgeilen he, en ik lachte we liepen het appartement uit naar de lift, eenmaal in de lift kon ik het niet nalaten om te zeggen dat ik een trio wel zag zitten.

Ze keken elkaar aan en zeiden gelijktijdig, misschien worden dat er wel meer met zo een paal ik haalde m,n schouders op en zei we zullen zien, beneden aangekomen stapten we in de auto Nicole zei jij rijd. Ik startte de motor en we reden naar de plats die de gps me ingaf, naar een uurtje rijden kwamen we bij een boerderij annex omgebouwde villa aan, we stapten uit en liepen naar de voordeur Veronique belde aan.

Naar een poosje werd er open gedaan, de kaartjes a. Ik keek Nicole aan en zei jullie kennen elkaar, ehh ja laat ik maar zeggen ze grinnikte dat is mijn half zus en toen was ik even stil, maar je hebt nog altijd je mooie blonde lange haren ja zei ze de vrouw zei ik ben Julia zoals je gehoord heb de halfzus van Nicole.

En wie is hij o ja dat is m,n vriend je weet wel oooo die met dat reuze apparaat, nou ik ben wel eens benieuwd, hij moet wel wat kleding uit slip minimaal nog minder mag, Nou zei Nicole we beginnen maar met slip want dat is al shocking genoeg. Nou zei ze, make it happen ik knoopte m,n broek open en de lederen slip kwam tevoorschijn tering wat een geil gezicht, wat een flinke bobbel Nicole lachte en deed haar stringetje uit en zei kom we gaan.

Julia keek haar aan je bent echt een geile donder he, ze keek haar aan en zei wacht maar als je hem in z,n blootje ziet, we liepen naar de tuin waar al heel wat mensen waren, Julia zei hier kent niemand niemand daar heb ik voor gezorgd. Ze keek me aan en zei als je zwemmen wilt of gewoon erin liggen moet alles uit, ik keek en antwoordde dat kan niet zo een probleem zijn, even een sprong in de jacuzzi die is nog leeg Nicole lachte en zei als jij daar ingaat blijft die niet lang leeg.

Ik deed m,n slip uit en liep naar de jacuzzi, sommige van de aanwezige dames waren al aardig op dreef zei het niet door de drank, ik liep langs een stel en ze keken en fluisterden giechelend dat is net een duikboot. Ik draaide me om en zei misschien komt strakjes z,n periscoop omhoog, en ik stapte relaxed in de jacuzzi , en precies zoals Nicole en Veronique voorspeld hadden kwamen er gelijk een paar bij nadat ze zich ontdeden van hun mini echte mini bikini,s.

Nicole kwam erachter staan en zei, dames kijken jullie wel uit als hij een keer op dreef is neukt die de hele bende hier, o ja nog iets voor jullie mooie kontjes daar houd z,n lul ook wel van. Naar een poosje voelde ik een hand over m,n ballen strelen, en langs mijn tamp omhoog gaan en zwart harige keek me aan en zei tering wat is dat ding groot en dik, kom sta eens op ik deed wat ze vroeg en ik rees op uit het water. M,n tamp in volle glorie vooruit, Jezus zeiden er een paar Julia kwam en zei tegen Nicole tering wat een leuter heeft die knaap, en ze greep hem vast en wreef over m,n eikel wat is die dik ze begon erover heen te wrijven en al gauw kwam de eerst trage straal pre-cum uit m,n eikel o Jezus Nic ik wordt hier zo geil van.

Ik keek haar aan en zei anders ik wel, kom zei Julia we gaan naar het Terras waar we lekker kunnen neuken ik stapte uit de jacuzzi en tijdens het lopen keken een paar kerels Veronique die ons ook vergezeld had zei een typisch gevalletje penis nijd. We kwamen op een verhoogd terras aan, dat verwarmd werd door heaters ik nam relaxed plaats op een bank en zei kom leef je uit, Julia ging door de hurken en zat met gespreide benen voor me ze greep m,n lul en zei ik moet je pijpen.

Nicole stond in de verte te praten met een gozer, en begon hem aan zijn ballen te strelen ze ging door haar knieën en likte zijn eikel van die afstand kon ik de twee piercings zien die ze in d,r schaamlippen had, Julia zei daar wordt je helemaal geil van he.

En ze begon me te pijpen, o ja haar tong rolde langs m,n schacht af ik genoot en mompelde ik kom zo klaar, ze gooide een blik omhoog en haar glinsterende ogen zeiden kom kom dan klaar ik wil je warme zaad hebben.

Ik voelde m,n dikke paal kloppen en ik begon te kreunen, ik keek op en zag een meid met een film camera, die onze kant op kwam, en het hele tafereel opnam Julia ik ga spuiten mop. Julia stopte en begon me verder af te trekken, o ja laat het maar komen en met dikke stralen schoot het uit m,n tamp over haar borsten en mijn ballen, Jezus je blijft doorspuiten he naar een minuut liep de laatste dikke straal over mijn eikel.

Julia likte het sperma van m,n lul en mijn ballen en zei dat was lekker he, nu ben jij ook tevreden ik keek naar Nicole en die knaap liet ze ook klaarkomen over haar volle borsten, de zwartharige kwam erbij en zei oohh jammer ik ben te laat. Ze zei ik ben Annette, ze keek naar Julia en zuchtte wat een lading in een keer goed ik keek haar aan en zei je bent aardig geil he, kom ik wil je kom hurk op je knieën hier op dit bed ze deed wat ik vroeg en haar schaamlippen stonden open.

Stamelend zei ze ga je me met dat ding en ik knikte ja 28 centimeter en 9 centimeter doorsnee en ik ga jouw eens lekker verwennen , die meid met die camera zei ik wil en close up hoe die dikke leuter in haar poesje verdwijnt. Ik keek haar aan en zei jij komt ook aan de beurt , ze was gekleed nou ja gekleed in een zwarte leren broek met van voor naar achteren een ritssluiting, ik keek haar aan en zei interessante combi ze lachte en zei het zijn twee aparte ritssluitingen.

Mijn aandacht was gevestigd, ik vroeg haar de voorzijde te openen en ze deed het haar kale poes en een prachtige venusheuvel kwamen tevoorschijn, Nicole en Veronique voegden zich er ook bij Veronique ging achter die meid met de camera staan. Ze zei wat denk je van een beetje lesbisch, ze draaide zich om en zei ik ben Chantal, Veronique ging gehurkt zitten en haar schaamlippen iets open gingen staan, ze was geil en ze begon Chantal aan haar clitje te likken.

Annette keek me aan en zei er komt een dikke straal geil uit je eikel, ik keek en antwoordde kom het wordt tijd ik wil je neuken nu, gewillig ging ze op het bed knielen ze greep mijn lul en zei kom duw hem erin, m,n eikel duwde haar schaamlippen opzei en baande zich een weg in dat strakke kutje van d,r.

O ja wat een lekker leuter o tering die doet er toe ik wordt echt gevuld, langzaam stotend neukte ik haar, mmmm ja wat lekker zei ze kom ik ga spuiten zei ze, ik neukte haar harder en sneller en plots voelde ik haar schokken en kwam ze spuiten langs m,n lul klaar. Haar zachte regelmatige ademhaling wees erop dat ze ergens in dromenland verkeerde. Ik voelde nu dat Niels in dezelfde houding tegen mij aan kwam liggen als ik tegen Lisa deed. Een soort van 'lepeltje-lepeltje' versie. Zal een raar gezicht zijn geweest met z'n drietjes in 'lepeltje-lepeltje houding' te liggen.

En zo viel ik ook bijna in slaap toen ik ineens de hand van Niels op mijn billen voelde. Ik heb in bed bijna nooit meer aan dan een hemdje met een slipje eronder. Ook zo deze nacht en dat had ik natuurlijk niet kunnen veranderen voordat mijn kinderen bij me kamen liggen. Maar vandaar dus dat ik zijn hand extra goed voelde. Zacht gleed die over mijn heup en billen.

Het voelde zacht en ook een beetje raar. Mijn billen waren deels bloot omdat ik een string droeg. Zacht gleden zijn vingers over de smalle achterkant van mijn string en daarna weer over mijn billen. Ik deed alsof ik sliep en liet hem z'n gang gaan. Maar had er geen erg in dat hij nog verder zou gaan. Want opeens volgde zijn vinger het zachte stof van mijn string, dat tussen mijn billen verdween. Ik wist even niet wat ik moest doen maar zijn vinger kwam steeds dichter bij mijn kruisje in de buurt.

Wat was hij toch aan het doen? Ik schrok me kapot toen hij met zijn vinger opeens zacht over mijn kruisje wreef. Kreeg er een raar gevoel van in mijn buik en ik voelde zelfs mijn schaamlipjes tintelen. Het voelde heerlijk maar was toch iets wat ik niet zou mogen toelaten. Ik wilde me dan ook omdraaien zodat ik op mijn rug kwam te liggen.

Maar ik bleef liggen toen ik zijn vinger nogmaals hetzelfde voelde doen. Heel zachtjes maar met een lichte druk wreef hij nogmaals over mijn kruisje. Mijn adem stokte in mijn keel. Het deed iets met me en ik voelde me ook al beetje vochtig worden daar onder. En ik denk dat hij dat nu ook voelde want hij bleef doorgaan. Was moeilijk voor me om niet te gaan kreunen. Ik wilde vooral niet laten merken dat ik wakker was. Steeds drukte hij het zachte stof, van mijn string, tussen mijn schaamlipjes.

Kon zelf maar amper geloven dat ik dit toeliet. Zonder pardon trok hij nu het stof een stukje opzij en bevoelde hij mijn blote kutje. Zacht werd er over mijn gladgeschoren schaamlipjes gewreven.

Ik werd steeds geiler en steeds natter. Het was wat onwennig wat hij deed, beetje te gehaast en zo, maar het voelde toch goed. En toen zijn vinger tussen mijn schaamlipjes door gleed voelde hij pas echt goed dat ik al behoorlijk nat was geworden.

Waarom deed hij dit? Geilde hij soms op me of was dit alleen voor de spanning? Het rommelde in mijn buikje en ik kreeg rare rillingen door mijn hele lichaam.

Wat voelde dit geil zeg en wat was dit heftig. Ik probeerde zo weinig mogelijk te bewegen zodat hij bleef denken dat ik sliep. Ik kon een klein kreetje niet meer onderdrukken toen hij een vinger in mijn hete gleufje stak. Hij stopte gelijk omdat hij schrok. Maar omdat ik verders niks meer deed kwam zijn vinger gelijk weer terug. Wat een rare situatie. Ik liet me vingeren door mijn eigen zoon, in mijn bed, terwijl mijn dochter ook naast me lag in een diepe rust niet eens merkend wat er naast haar gebeurde.

Ondanks dat hij gehaast was voelde het toch fijn om steeds die vinger in me te voelen glijden. Voor mij ook alweer lang geleden dat ik gevingerd werd. Alleen het feit was nu dat het hier om de vinger van mijn eigen zoon Niels ging.

Zonder er zelf echt erg in te hebben draaide ik mijn kontje nog meer naar hem toe zodat hij nog vrijer spel had en er nog beter bij kon. Ik weet niet of hij er erg in had of dat hij het bewust deed, maar ineens raakte hij mijn klitje dat al uiterst gevoelig en hard was geworden. Ik beet op mijn lip om het niet uit te gaan schreeuwen van genot. Ik begon te trillen en steeds zwaarder te hijgen.

Ik voelde het geil uit mijn spleetje sijpelen. Het soppen, veroorzaakt door zijn schuivende vinger, was duidelijk te horen in de slaapkamer. Ik hoopte niet dat Lisa hiervan wakker zou worden. Steeds als zijn vinger mijn klit raakte dan gloeide alles binnenin me. Kreeg er spontaan onderbuikgevoelens van. Dit was oh zo geil en oh zo verboden wat hier gebeurde. En toch vond ik dit lekker en ik zat al snel tegen het klaar komen aan.

Had niet echt veel meer nodig. Hij leek nu het gevoelige knopje te hebben gevonden want nu wreef hij er steeds vaker overheen met zijn vinger. En dat was voldoende om mij een denderend orgasme te bezorgen.

Ik had het warm en in me leek alles in vuur en vlam te staan. Ik trilde en schokte en kon met grote moeite alles onder controle houden. En steeds nog voelde ik zijn vinger op en neer glijden. Alsof er een soort van explosie in me plaats vond zo heerlijk was dit orgasme.

Dat was lange tijd geleden dat ik zo lekker was klaar gekomen. Toen ik weer bij positieven was merkte ik op dat Niels was gestopt. Ik wilde me omdraaien met het gezicht naar hem toe toen ik ineens iets anders tegen mijn billen voelde drukken. Voelde ik dit nu goed? Was dat zijn pik die ik nu tegen mijn billen voelde?

Jeetje, wat was hij van plan nu? Ik voelde wel dat tie al hard en dik was. Het zou toch niet zo wezen dat hij zijn pik in me wilde duwen? Zou hij dat durven en doen bij z'n eigen moeder? Ik voelde hoe zijn eikel over mijn bilnaad schuurde vanaf mijn aarsje richting mijn kutje. Ik was wel hitsig en botergeil, maar dit kon toch echt niet.

Ik voelde hoe zijn eikel mijn kutlipjes uiteen drukte om zich een weg te verschaffen naar mijn hete natte kutje. Langzaam voelde ik zijn eikel al bij me naar binnen glijden. Ik wilde dolgraag weer eens geneukt worden maar om dat nu door mijn zoon te laten doen, dat kon niet. En wat moest mijn dochter denken als ze zag dat wij bezig waren? Maar voordat ik stappen kon ondernemen voelde ik zijn harde lul bij me naar binnen glijden. Mijn god, wat voelde dit lekker. Tessa, waar ben je toch mee bezig?

Vroeg ik me steeds af. Je eigen zoon zit met zijn harde pik in je. Met langzame bewegingen schoof hij zijn harde lul op en neer, steeds dieper in mijn snikhete grotje.

En in plaats van hem een halt toe te roepen draaide ik extra op en neer met mijn kontje. Ik wilde hem goed voelen. Met zijn hand op mijn heup rustend ging hij in een rustig tempo door met mij te neuken.

Ik deed mijn hand naar achteren en greep naar zijn ballen en kneedde er zachtjes in. Hij kreunde, net als ik, van geiligheid. Het was voor hem net genoeg om klaar te komen. Zonder mij te waarschuwen voelde ik dat hij mijn kutje vol spoot met warme sperma. Ondanks dat ik het niet voelde aankomen of dat ik het verwachte, voelde dit hemels. Ik voelde zijn pik pulseren. De ene na de andere golf werd met kracht in me gespoten. Wat was het lekker veel. Lang geleden dat ik zo'n forse lading in me had gekregen.

Tot aan de laatste druppel voelde ik zijn pik in me kloppen. Dat ik dit had toegelaten, ik kon er nog niet over uit. Maar lekker was het wel. Toen Niels zijn pik langzaam uit me trok draaide ik me om naar hem toe. Glimlachend en een beetje trots keek hij me aan. Hij was echt duidelijk enthousiast over wat hij gedaan had met mij. Glimlachend keek ik hem aan en boog mijn hoofd naar die van hem. Ik gaf hem een zoen op de mond. Hij schrok een beetje van deze reactie maar heel snel herpakte hij zich en zoende me gedreven terug.

Ik drukte mijn tong in zijn mond en binnen no-time waren we verwikkeld in een heuse lange geile tongzoen. Ik had dit nog nooit meegemaakt maar wat vond ik dit geil. Ik vond dit lekkerder en geiler dan ik had verwacht. Heerlijk lang lagen we elkaar nog wat te strelen en te tongen tot ik het tijd vond dat ik me maar eens moest gaan verschonen. Want mijn geil en zijn zaad kwam uit mijn kutje gedreven. Mijn string was dan ook drijf en drijfnat.

En even later stond ik lekker onder de douche, midden in de nacht, nog wat nadenkend over wat er was gebeurd. Was dit nou echt zo verboden? Maar waarom voelde het dan zo lekker en ook zo vertrouwd? En ik moet zeggen dat ik me echt wel op mijn gemak voelde bij Niels. Was ik nu een slechte moeder? Toen ik na het douchen weer terug kwam op mijn kamer lag alleen Lisa nog in mijn bed.

Vond het jammer dat Niels weg was gegaan. Had graag in zijn armen in slaap gevallen en wakker geworden. Maar misschien was hij gegaan omdat hij niet wilde dat Lisa ons zo zou zien. Ik stapte weer in bed en hoorde het zachte snorrende geluid van een slapende Lisa.

Ze moest eens weten wat haar broer en ik hadden gedaan terwijl zij naast ons lag. Na nog lang piekeren viel ik uiteindelijk ook in slaap. De volgende morgen bij het ontbijt wist ik niet goed hoe ik me moest houden tegenover Niels.

Maar hij deed alsof er niks was gebeurd en ik liet dat maar zo. Misschien was het maar beter dat we dit hele voorval zouden vergeten. Het zou waarschijnlijk dan ook wel eenmalig zijn. Kreeg er wel een vreemd gevoel van. Mij was het immers goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Het was een zomerse dag vandaag en daarom had ik maar een lekker luchtig zomerjurkje aangedaan.

Geen behaatje alleen maar een string eronder. De hele dag kon ik toch aan niets anders denken dan aan afgelopen nacht. Dat zoiets verbodens zo lekker kon zijn, had ik nooit geweten.

En ik moet bekennen dat het nog vele malen lekkerder is dan met mijn eigen man. Niels moet nog wel wat leren. En hoe meer ik aan de nacht dag, hoe geiler ik ervan werd. Voelde dat ik al wat vochtiger werd in mijn slipje. Wat was ik blij toen Niels weer thuis was.

Ik was meteen opgewekter en vrolijker en vooral ook toen hij lief naar me lachte en naar me knipoogde. Had hem het liefste in zijn armen gevlogen en hem geknuffeld en gezoend. Maar helaas was ook Lisa al thuis dus dat ging niet. Maar toen ik eten stond te maken, in de keuken, kwam hij bij me staan. Beetje gezellig kletsen en soms raakte hij me aan. Soms zelfs zijn hand over mijn kontje. Een keertje ging zelfs zijn hand onder mijn jurkje en streek hij zo ook over mijn deels blote billen.

Het voelde weer heerlijk. En hij gaf steeds leuke complimentjes, dat ik er goed uitzag en zo. En weer kreeg ik dat fijne gevoel in mijn buik. Mijn tepels werden er zelfs hard van en dat werd natuurlijk opgemerkt. Ik draaide blozend mijn hoofd om. En toen ik weer terug draaide drukte hij zijn hoofd bijna tegen dat van mij. Lang keken we elkaar in de ogen. Zijn ogen glommen helemaal en ze draaiden een beetje.

Hij tuitte zijn lippen en perste die op de mijne. Zachte zoentjes volgens elkaar in rap tempo op, maar al gauw werden de zoenen heftiger, intenser en vuriger en kon een lange hete tongzoen niet meer uitblijven.

We omhelsden elkaar en intussen waren we verwikkeld in een innige tongzoen. En voor een jongen van 17 zoende hij verdomde lekker, had hij vast al meer gedaan. En terwijl we zoenden gleden zijn handen onder mijn jurkje en kneedde hij zachtjes in mijn billen. En weer begon alles te gloeien in mijn buik. Wat deed hij toch met me?

Helaas moesten we na een paar minuten stoppen want we hoorden Lisa aankomen. Mijn god, ik voelde dat het alweer aardig vochtig was geworden daar beneden. Even later zaten we dan eindelijk aan tafel voor het eten. Niels zat vlak naast me en Lisa tegenover ons. We waren aan het eten en zaten wat te kletsen toen ik ineens Niels' hand op mijn been voelde.

Hij wreef wat over mijn blote knie en ging zo steeds langzamer omhoog. Ik kreeg het er warm van. En toen hij de onderkant van mijn jurkje mee omhoog schoof en hij zijn hand over de binnenkant van mijn dijen liet glijden, werd het moeilijk om normaal te doen ten opzichte van Lisa.

Maar hoe dichter hij mijn kruisje naderde hoe moeilijker dat werd. Onbewust deed ik mijn benen uiteen zodat hij er nog beter bij kon.

En al wrijvende naderde hij het kruisje van mijn string. Ik bleef Lisa in de gaten houden of die niks zou merken. Ineens voelde ik zijn vinger in mijn string glijden waarmee hij over mijn gladde schaamlipjes wreef. Hoewel ik het aan voelde komen verslikte ik me toch nog bijna in de hap eten die ik net in mijn mond stopte. Dit bleef niet onopgemerkt bij Lisa bleek wel.

Niels keek verbaasd in haar richting. Streng keek ze Niels aan en antwoordde. Ze praatte hier nu net over mij alsof ik er zelf niet eens bij zat. Triomfantelijk keek Niels haar nu aan. Hij trok zijn hand terug en liet aan Lisa de vinger zien waaraan mijn geil nu kleefde. Ik schrok toen hij die vinger plots richting mijn mond duwde.

Als vanzelf opende ik mijn mond en duwde hij de vinger naar binnen. Ik proefde nu mijn eigen geil wat aan zijn vinger kleefde. Dit was niet hetgeen wat ik verwacht had maar was wel spannend. Ik kon geen woord uitbrengen en kon alleen maar knikken. Expres verdween Niels' hand alweer onder de tafel en gleed die weer tussen mijn benen rechtstreeks weer mijn string in. Ik was echt drijf nu. Dat voelde hij nu ook toen de vinger ditmaal in mijn hete natte grotje verdween.

Niels kon het niet laten om zijn zusje op stang te jagen want nu deed hij de vinger in zijn eigen mond en proefde hij mijn geil. Glimlachend keek hij me nu aan. Ik voelde dat ik rood werd in mijn gezicht. Jeetje, Lisa wist al van ons? Ze had ons al zien zoenen en zo? En wat bedoelde ze dan met dat 'En zo'? Had ze ons ook zien neuken dan? Ik schaamde me een beetje. Zou ze nou denken dat ik een slet was omdat ik met haar broer, mijn zoon, neukte? Maar gelukkig werd ik even later gerust gesteld door haar.

Ik kon alleen maar beamend knikken. Lief van haar dat ze mij dit wel gunt. Even later was ik samen met Niels in de woonkamer. Lisa was naar een vriendin en zou nog wel even wegblijven, had ze me lachend verteld. Vond het lief dat ze tijd gunde om met Niels alleen te zijn. We zaten naast elkaar op de bank. We streelden elkaar wat en dat werd al snel lekker zoenen.

Al vlug ging zijn hand onder mijn jurkje en wreef hij zacht over het kruisje van mijn string. Alles begon weer te tintelen en ik werd wat onrustiger.

.

KLEINEKUTJES GEILE SEX GRATIS

5 nov Ik stond naast Nicole en die streelde m,n ballen, o lekker glad je hebt Ooooh Jezus wat is die dik, kom neuk me ze keek Nicole aan en zei je. Lekker Neuken. de beste gratis verzameling van vintage seks en retro porno op het net vandaag. alle gratis video ' s om te genieten van de vintage tijdperk van porno en houd me neuken en cum all in mij heet jong meisje zuigt en geneukt. “Oh, wat is dat een geil gezicht,” kreunde Els. “Kom, trek nu mijn string maar uit.” Met mijn Toe dan, neuk me maar lekker diep in mijn hete spleet. Oh, wat diep.

Lees alle seksverhalen en je zult zien dat jouw mening graden anders zal zijn. Jij kijkt straks heel anders tegen oudere vrouwen aan. Op een middag moest ik met mijn ouders mee naar de zus van mijn moeder,de zus heette Adri,het was een behoorlijk goed uitziende vrouw van negenenveertig jaar oud,ze was al een jaar of vier gescheiden en woonde sindsdien alleen.

Ze woonde in Den Haag dus gingen we op weg,het was ongeveer een kwartier rijden,daar aan gekomen liepen we naar de voordeur,er werd open gedaan en tante Adri deed open,ze had haar haren opgestoken en droeg een leren rok een zwarte, daarboven droeg ze een strakke blouse,ze had een paar flinke borsten waar ik erg van in de war raakten toen ze mij ook omhelsde,dag lief neefje van me.

Ze drukte me tegen haar volle boezem aan en drukte ongewild of juist gewild haar onderlichaam tegen het mijne aan,ze hield me ook iets langer vast dan ze normaal deed,toen ze me eindelijk losliet,leek het wel of ze haar blik liet afdwalen naar mijn broek ter hoogte van mijn kruis,mijn blikken ontmoeten de haren en ze glimlachte naar me met een hete blik.

Kom binnen zei ze tegen me ouders,we liepen naar binnen en we gingen zitten,mijn ouders zouden vanavond een weekend weg gaan,en vroegen op een gegeven ogenblik of ik bij tante Adri kon logeren omdat ze wilde dat ik niet alleen thuis bleef,o dat lijkt me enig zei tante Adri ,en met een wellustige blik in der ogen keek ze me aan. Zo Johan samen met elkaar ,kom dan gaan we naar de binnenkamer,ze liep voor me uit,ze heupwiegde opnieuw met haar kontje op en neer,ik voelde een zwelling in mijn broek van deze aanblik,ik probeerde ergens anders aan te denken,maar dat lukte niet erg me pik was behoorlijk hard geworden,wat voor film wil je zien,ze bukte zich en ik kon haar mooie benen zien,o dat maakte niet uit zuchte ik,ze draaide zich om en stond recht,ik dacht dat je deze wel leuk vond,ze zette de dvd speler aan.

Het was een actiefilm met wesley snipes,o tante Adri dat is een geweldige film zei ik,ja dat dacht ik wel,wil je wat drinken Johan ,euh cola tante,o zeg maar tante Adri dat klinkt leuker,dat is goed tante Adri,ze stond op en steunde op mijn been,ze kneep erin en voordat ik er erg in had,zat haar hand vlak bij mijn pik,o sorry lachte ze en liep al weg voordat ik kon reageren,maar mijn pik steigerde gelijk weer omhoog ik ging wat verzitten.

Ze stond op en begon haar blouse los te knopen,maar tante,sstttt kijk eerst maar en als je dan nog niet wilt stoppen we,ze deed haar bh los en een paar geweldige grote borsten sprongen eruit,en moet ik verder gaan ze kneep in haar tepels die harder werden,ik zuchte alleen maar,dat zal wel een ja betekenen ze trok haar rokje omlaag,oo tante wat mooi,ze stond in een mooie zwarte string met daaronder mooie lange zwarte kousen,ze liep op me af,tsjonge wat een grote bult zit erin jou broek vind je me zo lekker dan,ja tante u bent zo mooi,o dank jewel en dat voor mijn leeftijd en dan nog zo een harde pik van me krijgen geilerd,en nu jij Johan,ze trok me omhoog en begon me broek los te knopen,ik wil je lul hijgde ze opgewonden ze trok mijn broek omlaag,o Johan wat een lekker ding ze trok al aan mijn pik,ga zitten op de bank lieverd.

Ze nam gelijk mijn pik in der mond zooo en nu ga ik dat geile ding van jou lekker afzuigen totdat je zo geil bent om me te neuken,of wil je dat niet. Ja dat wil ik zeker weten antwoorde ik geil geworden van me hete tante der geile outfit,ze zoog aan me lul en likte aan mijn eikel goh wat een harde knop heb je ze streelde mijn eikel ik huiverde van dit geile gevoel ze nam mijn pik tussen haar grote borsten en neukte me met haar tieten lekker he die geile tieten om je pik heen,jaaa kreunde ik ze nam mijn pik in der mond en kneden mijn ballen en nam ze in der mond terwijl ze mijn pik aftrok,lekker wat ik doe geile neef van me ,ik zuchte en steunde als je zo doorgaat ga ik spuiten hijgde ik,oo wat geil lijkt me dat het is zolang geleden dat ik zaad in mijn mond heb gehad ze keek me erg heet aan,Johan ik wil ook verwent worden door jou heb je wel eens gelikt aan een hete spleet,nee nog nooit tante,o nou eens moet de eerste keer zijn ze ging op de bank liggen en spreidde haar benen,kom hier Johan.

Ik kroop naar haar toe,toe doe het lik aan me kut,ik likte langs haar schaamlippen ,ze pakte mijn hoofd vast en duwde haar kut op mijn mond,likken liefje,njaaaa toe maar op dat knopje,ik likte eraan ooooo zoooo lekker ga door schatje,kom steek je vinger erin,ik schoof mijn vinger in haar,kom zover mogelijk lieve neef van me,ik likte tussen haar kutlippen en vingerde haar spleet,ooooo toe maar lekkerdje je likt al goedddddd hijgde ze duw er meer vingers in schiet op ik wil meer vingers in me spleet hebben ik stak er drie vingers in zoooo jaaa lekker gevingert en gelikt worden ooo nooogg lik me kut toe maar geile likkerd van me oooo ga door hijgde ze geil naar me kijkend likken maaar aan die natte kut van me lekkerdje je likt lekker maar nu wat anders want me kut moet geneukt worden en goed ook,ze trok me omhoog.

Ik ben romantische lieve vrouw uit Haren. En zoek een leuke jonge knul van ongeveer 25 jaar om te mailen, chatten en uit eindelijk sex mee te hebben. Ik ben een dame van 57 jaar maar die nog steeds veel van sex houd en wilt doen. Ik zoek daarom een geschikte jongen die met mij wilt afspreken.

Met tante aan zee. Trio met oom en tante. Kom met je vriend of vriendin naar heteoma. Daar kun je lekker door stampen met je keiharde knots want oma is wel wat gewend. Ze ontvangt graag je hete zaad in haar hunkerende kutje. Ondertussen pijpt hete oma de vriend van je tot een onverwachts hoogtepunt, hij spuit zijn zaad in de openstaande mond. Of wanneer je met je vriendin bent gekomen naar heteoma.

Samen kun je heerlijke avonturen beleven met een geile oma. Maak gerust die afspraak en beleef die heerlijke oma sex met die rijpe vrouw. Ook de wat oudere mannen weten de weg te vinden maar heteoma. Heerlijke lekkere seks en nog eens een extra ander standje dat ze nog niet uitgeprobeerd hadden komen aan de orde. De oudere piemels worden als herboren en staan fier overeind om de geil oma een geile neukbeurt te geven. Voor een tweede orgasme wordt alles o alles gezet zodat er een gloeiend heet eindspel ontstaat.

Zoek een lekkere vrouw op leeftijd Wie zou je willen ontmoeten? Alle profielen Alleen online Alleen offline. Alle profielen Alleen met foto's Alleen zonder foto's. Etta uit Noord-Holland Het liefst een nog beetje actieve man. Gaat me vooral om de sex en het zou ook leuk zijn om zo nog gezellig af en toe dingen te doen.

Theaatje uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest weet nog niet goed hoe het werkt hier. Sta in ieder geval open voor contact met leuke en lieve mannen. Oma Jansje uit Noord-Holland Ik ben oma Jansje en ben 77 jaar en woon in het mooie amsterdam ik zou graag weer eens kontakt hebben met een man om intiem te zijn en nog wat moois te bouwen deze komende tijd hoop dat iemand hier is die interesse heeft in..

Bernadette Boven uit Zuid-Holland sinds een klein jaartje ben ik nu weduwe en ik kan maar niet wennen aan de eenzaamheid Is er een lieve man vanaf 40 - 45 jaardie er ook nog eens mooi uit ziet en mij als een prinses wilt behandelen Ik hou van naturisme dus.. Lyda uit Antwerpen deze rijpe dame is nog net zo actief als vroeger, binnenkort met jou?

NylonBetty uit Drenthe Ik ben Betty en hou van nylons. Ik weet dat er ook wel mannen zijn die daar van houden maar ik kom ze helaas nooit tegen Dus probeer ik nu via hier om te kijken of er hier een man is die ook houdt van nylons Ik ga het hope..

Emilia56 uit Drenthe Ik ben een aleenstaande van origine Indiase vrouw met 2 volwassen kinderen. Ik werk in de schoonmaak en ben verder veel alleen.

De helft van het jaar ben ik in India en de helft van het jaar woon ik hier. Ik woon in Rotterdam.. YvonnexxKus uit Antwerpen Ben inderdaad getrouwd, laat deze foto's stiekem gemaakt om hier in contact te komen met een iets actievere man die vent die ik thuis heb zitten Lijkt me niet zo moeilijk dus ik zie de geile berichtjes graag tegemoet.

Anna72 uit Noord-Holland Hallo ik ben Anna en nog maar 72 lentes jong. Een brok aan ervaring dus.

DIKKE TIETEN GANGBANG EROTIK MASSAGE AMSTERDAM

Hete s neuk me lekker

: Hete s neuk me lekker

Gratis mooie blote vrouwen kale oma kut 149
Hete s neuk me lekker Dit was niet hetgeen wat ik verwacht had maar was wel spannend. Ik wil jou nu wel eens neuken. Ga eens op de grond liggen. Wat een heerlijk moment, en wat een hemels gevoel. Geile brunette met een soppend kutje.
Sex massage voor vrouwen seks markt nl Grote geile tieten meiden die pijpen